Ifjúsági, egyéb

Leértékelések

Gyártók

Megtekintett termékek

Új termékek

Sebaj Haj! Nagyobb

Sebaj Haj!

9789631280630

Gyógyító mesekönyv kicsiknek és nagyobbaknak

Bővebb leírás

Márka: Könyv

Ennek a terméknek a megvásárlásával 29 hűségpont kapható. A kosarad összesen 29 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 68 Ft‎.


2 900 Ft‎

Egyéb infó

A Sebaj Haj c. mesekönyv egy kilenc történetből álló mesefűzér, mely egy igaz történeten vezeti végig az olvasót. Ez az igaz történet nem szokásos tündérmese, de a varázslat azért nem marad el! A sorok között megmutatja a gyermeki lélek gyógyító és angyali minőségeit egy olyan nehéz helyzetben, mint amikor kiderül: Léna anyukája komoly beteg és gyógyulása bizony hosszú ideig tart.

A gyerekeknek látszólag nincsenek előítéleteik és félelmeik betegségek kapcsán és leginkább a külső jelenségek alapján kezdenek el beszélgetni egy-egy nehéz élethelyzetről. De ne feledjük: lelki szemeik folyamatosan nyitva vannak! Nem is gondolnánk, belül mennyire hamar észlelik ha valami nincsen rendben felnőttországban. Ezért fontos, hogy rögtön megosszuk velük, az ő kis nyelvükön, hogy éppen mi történik velünk! Erre a folyamatos párbeszédre ösztönöz a Sebaj Haj.

A könyvet nem csupán betegségek leküzdéséhez ajánljuk, bármilyen szokatlan és nehéz helyzetre alkalmazható a mesekönyv üzenete: beszélgessünk egymással és arra válaszoljunk, amit gyermekünk kérdez. Ha sikerül időben megosztanunk életünk történéseit, máris egy hatalmas lépést tettünk a megoldás (gyógyulás) felé. A maguk kis nyelvén meg lehet velük beszélni, hogy egy megváltozott helyzetben miért nem kapnak esetleg annyi erőt, figyelmet vagy törődést valamelyik szeretett felnőttől.

Sőt: itt következik a varázslat! Azt fogjuk észrevenni, hogy ők kezdenek el kedvünkben járni, segíteni, megoldást keresni, gyógyítani, erőt adni. Ők is a megoldás aktív részeseivé válnak. Ha ők nem szoronganak, magunkon is segítünk!

Ha egy darab könyvre van szükséged, de felajánlásként több példányt rendelsz, azzal támogatod a kórházakba, könyvtárakba eljuttatott ingyenes példányokat, lehetővé téve a minél szélesebb körű felhasználást. Kérjük, rendelés során a megjegyzés mezőben jelezzétek ha van ilyen jellegű szándékotok és tudtok felajánlani 1-1 példányt. Nagyon köszönjük! 

Véleményeket, történeteket ITT olvashattok a könyvről.

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Sebaj Haj!

Sebaj Haj!

Gyógyító mesekönyv kicsiknek és nagyobbaknak

Írd meg véleményed

Kellékek

30 hasonló termék: