Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Popolini Vízhatlan női betét tartó

Popolini Vízhatlan női betét tartó
Popolini Vízhatlan női betét tartó
Organikus anyagokból, fair trade körülmények között, gyermekeink jövőjéért. Plusz egy pont, amiért Magyarországon készülnek.

A Popolini vízhatlan női betéttartók csinos kis kiegészítők a női betéteknek vagy bármi másnak, amelyek a tárolása során fontos a szivárgásmentesség. Használd ezeket a praktikus, organikus anyagból készült tartókat az apróságaid tárolására nap mint nap, így mindig nálad lesznek a legszükségesebb dolgok!

Nincs raktáron
2 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 33 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

A Popolini vízhatlan női betéttartói különféle letisztult színekben kaphatók, olyan vízhatlan tárolók, amelyek cipzárral záródnak és praktikus kiegészítői a mindennapoknak. Használd fel te is sokféleképpen ezeket a szép és igényes, organikus anyagból, Magyarországon készült kiegészítőket, amelyek nemcsak a betétek tárolására alkalmasak, hanem olyan dolgokhoz is remekül passzolnak, amelyek tárolásakor fontos a szivárgásmentesség.

 

A Popolini vízhatlan női betéttartó ideális női betétekhez, de sokan visznek magukkal benne uzsonnát (szendvicsek, gyümölcsöket), valamint úszópelenka, fürdőruha vagy úszószemüveg tárolására is használják ezt a sokoldalú terméket. Kisebb utakra, utazáshoz is használható, 2-3 betét fér bele egyszerre. A betéttartó szagmentesen zár. Folyadék tárolására nem alkalmas.

 

Mérete: kb. 17*12 cm

 

Tisztítása: a betéttartó mosható, tisztítása 60°C-on ajánlott.

 

Anyaga: 100% poliészter poliuretán bevonattal

 

Random színekben küldjük. Ha mégis lenne valamilyen kívánságod, írd a megjegyzésbe, és igyekszünk teljesíteni.

Adatok
Márka
Popolini
Cikkszám
020802-14-0001
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!