Új termékek

Megtekintett termékek

Járgányok

Leértékelések

Gyártók

Grimm's szivárvány autók, 1 darab

GR09310db

Fából, kézzel készített gurulós kisautók a Grimm's-től, a szivárvány élénk színeiben. Formájuk illik a kisebb kezekbe. Válassz egy kisautót a készletből!

Bővebb leírás

Márka: Grimm

KÉSZLETEN

Ennek a terméknek a megvásárlásával 39 hűségpont kapható. A kosarad összesen 39 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 92 Ft‎.


3 990 Ft‎

Egyéb infó

A Grimm's szivárvány autók mindegyikét fából, kézzel faragják és festik. Formájuk egyszerű, színük vibrálóan élénk. A fából készült kerekeknek és lekerekített formáknak köszönhetően mindegyik kis kocsi jól illik az egészen kicsi kezekbe is. Lehet velük gurigázni, versenyezni, autókiállítást rendezni, homokot szállítani - és egy nedves ruhával tisztára törölni.

Az autók méretben nagyon jól illenek a SZIVÁRVÁNY HÍDHOZ, építs akadálypályát, gurulj velük a szivárvány íveken át!

Itt a lehetőség, válassz egy autót a készletből! A kisautókat a készletünktől függően véletlenszerűen választjuk és küldjük, de ha van kedvenc kiválasztottad, megrendeléskor írd a megjegyzésbe, hogy melyiket szeretnéd, mi megpróbáljuk a kérésedet teljesíteni! 

1 darab kisautó
Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan festékkel festve
Autók hossza: 10 cm
Ajánlott életkor: 1 év felett

Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

ACCREDITATIONS-FSC.png

Olvasnál a témában? Ajánljuk a mamami.hu cikksorozatát!

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - I.

A változatosság gyönyörködtet

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - II.

A nyílt végű játékok

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - III.

Fenntarthatóság a játékok világában
10666_Baulatten_natur_st1-1-1024x1024.jp Art100006BFD451A29904BFDAA434BC78047827F Untitled-design-1.png

ELOLVASOM

ELOLVASOM

ELOLVASOM

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Grimm's szivárvány autók, 1 darab

Grimm's szivárvány autók, 1 darab

Fából, kézzel készített gurulós kisautók a Grimm's-től, a szivárvány élénk színeiben. Formájuk illik a kisebb kezekbe. Válassz egy kisautót a készletből!

Írd meg véleményed

Kellékek

19 hasonló termék: