Új termékek

Megtekintett termékek

Járgányok

Leértékelések

Gyártók

Grimm's kis kerekes jacht 1 db

GR09316db

Kézzel megmunkált fa játék, Grimm's vitorlás flotta. Négy vitorlás négy kapitánnyal, szárazföldön keréken gurulnak, vízen pedig úsznak. Válassz egy vitorlást, egy kapitánnyal a készletből!

Bővebb leírás

Márka: Grimm

KÉSZLETEN

Utolsó darabok az áruházban

Ennek a terméknek a megvásárlásával 71 hűségpont kapható. A kosarad összesen 71 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 168 Ft‎.


7 190 Ft‎

Egyéb infó

Itt egy egész vízi csapat, négy vitorla a szélben dagad. Szárazföldön keréken szálguldanak, a fürdőkádban pedig szelik a habokat. Olyan nagy a csapat, hogy többen is játszhattok, mindenkinek lesz egy saját vitorlása!

A négy vitorláshoz négy kapitány tartozik, színek szerint mindenkinek megvan a saját járműve. Különlegességük, hogy mindegyikük különböző, Európában őshonos fából készül. Minden darab kézzel van faragva, így mind egy picit más, apró részleteiben. Élénk szivárvány színük, egyediségük szemlélteti a Grimm's világának színességét és a diverzitás természetességét. A babák minimalista alakja, kifejezéssel fel nem ruházott arca a NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK sajátossága: a játékot nem tereli meghatározott mederbe, hanem engedi, hogy a gyerekek határtalan fantáziájuk segítségével bármilyen tulajdonsággal felruházzák a szereplőket. Így akármelyik baba lehet szomorú vagy vidám, nő vagy férfi, lehet masiniszta, utazó, bárki és bármi. 

A jachtok szárazföldön gurulnak, a vízen pedig lebegnek. Az első használat előtt óvatosan be kell kalapáccsal szorítani a vitorlát a helyére. Idővel a fa tágulni fog, így az árbócot újra ki lehet majd venni. 

Fontos, hogy a játék vízi használat után lehetőleg szobahőmérsékleten száradjon meg, semmiképpen sem hőhatásnak kitéve, fűtőtestre téve vagy a napon, mert a fa a hirtelen hőtől megrepedhet.

Ti kértétek: itt a lehetőség, megbontjuk a flottát és választhattok egy vitorlást, egy kapitánnyal együtt! A színeket véletlenszerűen választjuk és küldjük, de ha van kedvencetek, megrendeléskor írjátok le a megjegyzésben, hogy melyiket szeretnétek és megpróbáljuk mindenki kérését teljesíteni!

1 fa hajó 1 figurával
Faanyag: rendelkezésre állástól függően 3 különböző, Európában őshonos fafajta, melyek fenntartható erdőgazdaságból származnak (hársfa, juharfa, bükkfa, cseresznyefa, égerfa).
Anyagok: egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi alapú olaj
Méretek: hajó hossza 12 cm, magassága 14 cm, baba magassága 6,5 cm, átmérője 3 cm
Ajánlott életkor: 2 éves kortól

Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

ACCREDITATIONS-FSC.png

Olvasnál a témában? Ajánljuk a mamami.hu cikksorozatát!

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - I.

A változatosság gyönyörködtet

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - II.

A nyílt végű játékok

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - III.

Fenntarthatóság a játékok világában
10666_Baulatten_natur_st1-1-1024x1024.jp Art100006BFD451A29904BFDAA434BC78047827F Untitled-design-1.png

ELOLVASOM

ELOLVASOM

ELOLVASOM

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Grimm's kis kerekes jacht 1 db

Grimm's kis kerekes jacht 1 db

Kézzel megmunkált fa játék, Grimm's vitorlás flotta. Négy vitorlás négy kapitánnyal, szárazföldön keréken gurulnak, vízen pedig úsznak. Válassz egy vitorlást, egy kapitánnyal a készletből!

Írd meg véleményed

Kellékek

15 hasonló termék: