Új termékek

Megtekintett termékek

Járgányok

Gyártók

Grimm's kis hajó 1 db

GR07510db

Kis és nagy kezekbe is való, ez itt a Grimm's kis hajó! Fából készített 2 az 1-ben természetes játék, nyílt végű játék, mely lehet praktikus kis jármű vagy építő kockák is. 

Bővebb leírás

Márka: Grimm

KÉSZLETEN

Utolsó darabok az áruházban

Ennek a terméknek a megvásárlásával 31 hűségpont kapható. A kosarad összesen 31 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 73 Ft‎.


3 190 Ft‎

Egyéb infó

Nézd, milyen ötletes hajó! Nem csak a színe-formája csodajó, hanem szét is lehet szedni, a darabjait pedig az építőjátékok közé befogni! 

A kicsik számára igazán érdekes lehet ez a 2 az 1-ben játék: összerakva egy aranyos színátmenetes kis hajót látunk, szétszedve pedig építő elemeket! Vajon tényleg vitorla ez, vagy egy messzeséget kémlelő kapitány? A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK világában nincs semmilyen szabály!

A kis gyermekeknek szórakoztató a hajó billegő teste, a tetszés szerint variálható színes vitorlákkal. Az egészen kis kezek számára nem is olyan egyszerű feladat az egyensúlyi állapotot megtalálni!

Ha már inkább az építés az, ami érdekel, ezekkel a szép színátmenetes háromszög és félhenger alakú testekkel bővítheted az építő készletedet!

Ha a kishajót kiegészítenéd, kombináld a HULLÁMOKKAL, nagyon jól illenek egymáshoz!

A hajó színét véletlenszerűen választjuk és küldjük. Ha van kedvenced, megrendeléskor a megjegyzésben írd meg nekünk, melyiket szeretnéd és mi megpróbáljuk a kérésedet teljesíteni! Amiből választhatsz: piros, kék, sárga és zöld árnyalat.

3 elemből álló fa hajó
Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék
Magasság: 10 cm 
Ajánlott életkor: 1 éves kortól

Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

ACCREDITATIONS-FSC.png

Olvasnál a témában? Ajánljuk a mamami.hu cikksorozatát!

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - I.

A változatosság gyönyörködtet

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - II.

A nyílt végű játékok

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - III.

Fenntarthatóság a játékok világában
10666_Baulatten_natur_st1-1-1024x1024.jp Art100006BFD451A29904BFDAA434BC78047827F Untitled-design-1.png

ELOLVASOM

ELOLVASOM

ELOLVASOM

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Grimm's kis hajó 1 db

Grimm's kis hajó 1 db

Kis és nagy kezekbe is való, ez itt a Grimm's kis hajó! Fából készített 2 az 1-ben természetes játék, nyílt végű játék, mely lehet praktikus kis jármű vagy építő kockák is. 

Írd meg véleményed

Kellékek

19 hasonló termék: