Új termékek

Megtekintett termékek

Járgányok

Leértékelések

Gyártók

Emelős autók - PlanToys

PT6087

Hahó, megérkeztek a vadonatúj járgányok!

Bővebb leírás

Márka: PlanToys

KÉSZLETEN

Utolsó darabok az áruházban

Ennek a terméknek a megvásárlásával 99 hűségpont kapható. A kosarad összesen 99 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 234 Ft‎.


9 990 Ft‎

Egyéb infó

PlanToys Munkagépek – emelős autók szett három menő munkagépet tartalmaz. A daru, a dömper és a targonca minden építkezés elengedhetetlen kelléke. Öko fajáték, natúr gumi kerekekkel. Természetes színezékkel.

PlanToys Munkagépek – emelős autók a mindennapi szerepjáték, autózás elengedhetetlen kelléke, hiszen nincs olyan gyermek, aki ne rajongana a munkagépekért. Jönnek a gépek és megépítik az autóutat, vasutat, hidat, a várost.

A szerepjáték fontos eleme a gyermek fejlődésének, hiszen a képzeletét használva, játszva tanulja, érti meg a felnőttek világát, dolgozza fel a mindennapok eseményeit.

A PlanToys játékok olyan gumifából készülnek, ami már nem termel latexet és emiatt kivágnák. A fát mechanikus uton szárítják, a színezék természetes alapaú, így nem tartalmaz károsanyagot. A gyártáshoz szükséges energiát zöldenergiából nyerik és évente 30.000 fát ültetnek.A PlanToysról itt olvashatsz.

Hasonló szerepjáték szetteket itt találod


Mérete: 3,0 x 8,4 x 5,1 cm
Kor: 3+ éves kortól
Anyaga: Fa

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Emelős autók - PlanToys

Emelős autók - PlanToys

Hahó, megérkeztek a vadonatúj járgányok!

Írd meg véleményed

Kellékek

30 hasonló termék: