Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Grimm's zöld kabrió, egyszemélyes

Grimm's zöld kabrió, egyszemélyes
Grimm's zöld kabrió, egyszemélyes
Grimm's zöld kabrió, egyszemélyes
Grimm's zöld kabrió, egyszemélyes
Grimm's zöld kabrió, egyszemélyes
Grimm's zöld kabrió, egyszemélyes
Grimm's zöld kabrió, egyszemélyes
Grimm's zöld kabrió, egyszemélyes
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Nyitott utastér, lekerekített formák, ebben a vagány kabrióban utazik Hozzád egy jóbarát! Természetes játék, fából készült kabrió benne ülő fa figurával, a Grimm's csodás színeiben! Kombináld kedved szerint ezt a kedves játékot a különféle Grimm's építőkkel, hogy változatos és örömteli élményeket szerezhess a játékkal töltött idő alatt!

Ajánlott életkor
1 – 6 év
Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
6 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 97 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ebben a csomagban egy menő zöldkabrió vár, benne egy JÓBARÁTTAL, aki alig várja, hogy indulhasson Hozzád! A Grimm's kabrió és a benne utazó figura hűséges kis társa a gyerekeknek, sok játékon és kalandon át kíséri végig a gyermekkori éveket. A járgányok fa anyaga, minimalista alakja, bámulatosan egyszerű de mégis finom kidolgozása testesíti meg a Grimm's filozófiáját, a nyílt végű játékok által teremtett alkotói szabadság szárnyalását, a természetességet és fenntarthatóságot. Mint minden Grimm's kabrió, ez a darab is kézzel van faragva és festve, a vonalak lekerekítettek, a formájuk engedi, hogy az autók a legkisebb kezekbe is illeszkedjenek. A járgányok kerekei gurulnak, imádnak a SZIVÁRVÁNY HÍDON ide-oda szálguldani! Ismerd meg a Grimm's autók nagy családját, köztük az OMNIBUSZT és a TEHERAUTÓT, hadd versenyezzenek a szivárvány íveken át!

Minden Grimm's járgány tökéletesen elboldogul bármilyen terepen, az aszfalttól a göröngyös földig, sőt, a fa anyagának köszönhetően kétéltű is: lebeg a vízen. A fával gondosan kell bánni, óvatosan szárítani, illetve a kis felfedezők azt is megismerhetik, hogy ezek a játékok javíthatók: ha egy részük eltörik vagy sérül, ki lehet javítani, meg lehet ragasztani, nem kell emiatt kidobni.


NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's játékok egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a PASZTELL SZIVÁRVÁNY FA FIGURÁKKAL vagy a PASZTELL SZIVÁRVÁNNYAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


Jótanács: vizes játék után a kabriót óvatosan kell szárítani, hagyni kell magától megszáradni. Semmiképp se tedd sugárzó hő közelébe vagy fűtőtestre, mert a fa megvetemedhet, eltörhet a közvetlen hő hatásától. A fa játékokat meg tudod ragasztani az ELSŐSEGÉLY KÉSZLET segítségével.


A csomag tartalma: 2 darab elem: 1 zöld kabrió és 1 kék jóbarát fa figura


Anyagok: juharfa (jóbarát), hársfa (kabrió), egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi összetételű olaj


Méretek: kabrió: szélesség 10,5 cm; jóbarát: magasság: 6,5 cm, átmérő 3 cm


Ajánlott életkor: 1 éves kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR09305
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!