Játékok 0-1 év

Leértékelések

Gyártók

Megtekintett termékek

Új termékek

Fanfan, az őzike

SLG616340

Megérkezett Fanfan, Sophie kis barátja.

100% természetes gumiból készült figura.

Bővebb leírás

Márka: Sophie/Vulli

Ennek a terméknek a megvásárlásával 55 hűségpont kapható. A kosarad összesen 55 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 130 Ft‎.


5 590 Ft‎

Egyéb infó

Könnyű fogásának és puhaságának köszönhetően már 3 hónapos kortól tudják használni. Fanfan a babák minden érzékére hat:

 

Látás: 3 hónaposan a babák látása még fejletlen, csak a nagyobb kontrasztokat látják. Az őzike mintája, a testét borító sötét kontrasztos foltok vonzzák a baba tekintetét, a játék így a baba bizalmas, ismert tárgyává válik.

 

Hallás: Fanfan nyomásra sípol, ezzel szórakoztatja a babát és fejleszti a hallását. Alakjának és puha kaucsuk anyagának köszönhetően már a pici babakezek is korán össze tudják nyomni, így hamar a szórakozás forrásává válik. Serkenti a baba hallását és segíti megérteni a cselekvés és a következmény közti kapcsolatot.

 

Ízlelés: A játék rugalmas anyagból készült és több felülete rágásra alkalmas (a fülek, lábak, orr a babák kedvencei), így kifejezetten hasznos fogzáskor a fájó fogíny megnyugtatásához. Fanfan 100% természetes kaucsukból készült gumiból van, színezéséhez ételfestéket használnak, ezért teljesen biztonságos játék.

 

Tapintás: Alakjának és 18 centiméteres méretének köszönhetően már egészen kicsi kortól tökéletesen beleillik a kis kezekbe. A könnyű, rugalmas és puha játékot a baba könnyedén markolhatja. A gumi felület selymesen puha és természetes tapintású, ezzel biztonságérzetet ad a babának.

 

Szaglás: A természetes kaucsukból készült gumi egyedi illata nem csak serkenti a baba szaglás érzékét, de segítségével hamar megtanulja megkülönböztetni a különleges Sophie-t a többi játékától.

 

Méltó társa Sophie-nak, a zsiráfnak.

:)

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Fanfan, az őzike

Fanfan, az őzike

Megérkezett Fanfan, Sophie kis barátja.

100% természetes gumiból készült figura.

Írd meg véleményed

Kellékek

30 hasonló termék: