Új termékek

Megtekintett termékek

Játszószőnyeg

Leértékelések

Gyártók

Play&Go játéktároló zsák - Színezz ki! Párizs

PL2032

Varázsold olyanná játéktároló zsákod, amilyenné csak szeretnéd!

Bővebb leírás

Márka:

KÉSZLETEN

Utolsó darabok az áruházban

Ennek a terméknek a megvásárlásával 136 hűségpont kapható. A kosarad összesen 136 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 321 Ft‎.


13 690 Ft‎

Egyéb infó

Play&Go Játéktároló zsák – csinálj rendet 1 perc alatt.

Te is ismered azt az érzést, amikor azt gondol 2 óra pakolás után, hogy rend van, de azért még benézel a kanapé alá, ahonnan előkerül egy két Duplo elem, leülsz a kanapéra, de valami mintha nyomna, hát nem egy kis autó. Erre megoldás a Play&Go Játéktároló zsák – csinálj rendet 1 perc alatt.
A játék babák már nemcsak az gyerekágyat bitorolják el, hanem beköltöztek a konyhába és a nappaliba is.
Minden kisgyermekes családban összegyűlik egy két doboz kis elemes játék, mint a Duplo, Lego, babák, autók, egyéb apró figurák, de mit csináljunk vele.
Tárold a Play&Go játék tároló zsákban.
A sok kis darabot beleszórhatod, és ha kell előveszed és játszó szőnyegként tudjátok használni. Így többé nem kell a kanapé alól kihalásznod a játékokat.
Egy perc alatt rend lesz. Nincs más dolgod, mint összehúzni a zsákot.
Mire tudod még használni? Bármilyen játék szállítására. Megy a gyermek a nagyihoz, de ott nincs elég játék, és, amik ott vannak, azok már uncsik. Add oda a gyereknek a zsákot, dobálja bele a játékokat, amit el akar vinni, rántsa össze a száját és csapja a vállára és már indulhattok is. A gyerek játékok pakolásának terhe pedig lekerült a válladról.
Hogy ebbe szállítsátok a kinti játékokat, labda, tollas, frizbi, stb. a piknikre, majd, mikor megérkeztetek, akkor mint piknik takaró funkcionál.

A színezd ki játéktároló zsák tartalmazza a 3 db filcet, amivel ki lehet színezni.

A Play&Go egy Belga design cég. Mint ilyen elkötelezett a design és a magas minőség mellett. Nem véletlen, hogy bátran vállalja a több éves garanciát.

Átmérő: 140 cm.

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Play&Go játéktároló zsák - Színezz ki! Párizs

Play&Go játéktároló zsák - Színezz ki! Párizs

Varázsold olyanná játéktároló zsákod, amilyenné csak szeretnéd!

Írd meg véleményed

20 hasonló termék: