Karikás kendők

Leértékelések

Gyártók

Megtekintett termékek

Új termékek

Pöti, kis kendő csomó nélkül, levendula - gesztenye

PESN2321

Íme egy olyan karikás kendő, ahol nem nyomnak a karikák, és az anyaga is sokkal könnyebb!

Ez a "Pöti", karikás kendő, ahogyan azt a JePorteMonBéBé cég megálmodta.

Bővebb leírás

Ennek a terméknek a megvásárlásával 249 hűségpont kapható. A kosarad összesen 249 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 588 Ft‎.


24 900 Ft‎

Egyéb infó

Az alapfelépítése olyan, mint a többi karikás kendőé, de az anyaga és a karika párnázottsága sokkal könnyebb használni és még sokoldalúbb! Selymesen puha, és soha nem nyom a karika! 

Megjelenése könnyed és elegáns, lehet férfias, nőies és babás egyszerre. 

Kétszínű kendő, bármelyik lehet a színe vagy a visszája, de ha akarod - és ha a kendőt megcsavarás után fűzöd át a karikán - látszódhat mindkét szín is egyszerre.

Elöl és csípőn hordozáshoz javasoljuk.

Anyaga és festése is teljesen egyedülálló: jó választás lehet a színek szerelmeseinek.

A Pöti anyaga a hordozás világában teljesen egyedülálló újdonság. Rugalmas, kötött anyag 100% viszkózból (ami természetes, cellulóz alapú, mesterséges úton előállított szál).

Selymesen puha, nagyon erős és finoman, enyhén nyúlik.

A nyári melegben is nagyon jó hordani, mert kiváló nedvszívó- és légáteresztő képességű. A karikához egy kis párnázás tartozik, ami akár le is vehető, ha nem szeretnéd használni, bár miért ne élveznéd ki az előnyeit?!

Ha fent van, akkor a Pöti karikái nem nyomnak, akárhol is érnek hozzád. Ez nem csak nagyon kényelmes, hanem egyszerűbbé is teszi a hordozó használatát, mert a kényelem szempontjából mindegy, hogy hova kerülnek a karikák. És sokoldalúbbá is teszi a hordozót: egy mozdulattal átalakíthatod az elölhordozást csípőn vagy háti hordozássá (vagy fordítva), és ugyancsak egy mozdulat bármely pozícióból a szoptatás is.

A baba ujjait is védi, hogy semmiképpen ne tévedhessenek a karikák közé

A festéshez nehézfémmentes festéket és kíméletes eljárást használnak. Az anyag előállításakor és festésekor az Oeko-tex 100 szempontjait tartják szem előtt.

A Pötik 170 cm hosszúak, az XXL-es változat pedig 190 cm hosszú. Ezt a gyártó 110 kilogrammos testsúly feletti személyeknek javasolja, de a tapasztalataink alapján azok is az XXL-eset szeretik, akik a lelógó kendővéget még különböző trükkökre használnák: eltakarnák magukat szoptatás közben, extra alátámasztást szeretnének maguknak nagyobbacska gyerek hordozásánál stb.

Karikás kendő, ahogyan azt a JePorteMonBéBé cég megálmodta.

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Pöti, kis kendő csomó nélkül, levendula - gesztenye

Pöti, kis kendő csomó nélkül, levendula - gesztenye

Íme egy olyan karikás kendő, ahol nem nyomnak a karikák, és az anyaga is sokkal könnyebb!

Ez a "Pöti", karikás kendő, ahogyan azt a JePorteMonBéBé cég megálmodta.

Írd meg véleményed

Kellékek

30 hasonló termék: