Kiegészítők, hordozós ruházat

Gyártók

Megtekintett termékek

Új termékek

Mamami pántvédő, mintás

Pántvédő, vidám színekben!

Bővebb leírás

Márka: Mamami

Ennek a terméknek a megvásárlásával 29 hűségpont kapható. A kosarad összesen 29 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 68 Ft‎.


2 990 Ft‎

Egyéb infó

A fogzás időszakában a kisbabák mindent megrágnak. A hordozott babák esetében a babahordozó pántja a legelérhetőbb rágnivaló. Ezért nem árt védeni a pántot! A pamutból vagy biopamutból készülő Mamami pántvédő éppen erre a célra lett kitalálva. A babahordozó eszköz pántjainak tisztántartása érdekében, használjunk védőpárnákat. 

A Mamami védőpárnákat más hordozóeszköz pántjaira is ráteheted.

A csomag két hordozó-pánt védőt tartalmaz. Van olyan változat, amin címkék is vannak, ezek általában még jobban lekötik a baba figyelmét, de természetesen kérhető enélkül is. A megjegyzésbe írd be, ha ilyen jellegű kívánságod van, igyekszünk teljesíteni!

Anyagukat tekintve vannak biopamutosak, illetve olyanok, amik hordozókendő anyagból készültek. A pántvédők hátul patenttal záródnak.

Mosógépben moshatóak. 

Mivel minden darab egyedi, a címkék mintája eltérő lehet a képen látottakétól. Vannak címke nélküli példányok is, ezért a megjegyzésben jelezzétek, hogy címkés, vagy címke nélküli példányt kértek! :)

Saját gyártású WAHM termék!

A pántvédőket egyre többen viszik felnőttek is, autó biztonsági öv pántjára, hogy ne vágja az ember nyakát. Kipróbáltuk, jól működik nagyon!

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Mamami pántvédő, mintás

Mamami pántvédő, mintás

Pántvédő, vidám színekben!

Írd meg véleményed

Kellékek

30 hasonló termék: