Kiemelt termékek

Leértékelések

Gyártók

Megtekintett termékek

Új termékek

Flip eldobható pelenkabetét

A Flip eldobható lebomló pelenkabetétet is kínál azokra az alkalmakra, amikor a mosható pelenkát nem tudjuk használni.

Bővebb leírás

Márka: Bumgenius

Ennek a terméknek a megvásárlásával 19 hűségpont kapható. A kosarad összesen 19 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 45 Ft‎.


1 990 Ft‎

Egyéb infó

A Flip egyméretes pelenkarendszere eldobható pelenkabetétet is kínál (csomagban is vásárolható 18db/ csomag) a textil pelenkabetétek mellett.

Vannak helyzetek, amikor a mosható pelenka használata nem egyszerű, pl. bölcsődében nem mindig fogadják el, utazáskor, stb. Ezekre a helyzetekre kínál környezetbarát megoldást a Flip eldobható betétje.

Ezek a betétek a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyják maguk után.  Fehérítés nélkül, illatanyagok nélkül készül, az egyetlen eldobható betét, amely megkapta az Öko-Tex minősítést. Ezen minősítés során a gyártás minden mozzanatát ellenőrzik a nyersanyagtól a kész termékig. 

 

Miből áll a Flip eldobható betét?

A külső része 5g nem szőtt bambusz-viszkóz, a töltete 14-15g fapép és 3g SAP (super absorbent polymer vagy sodium polyacrylate). A rétegek 1g keményítő alapú ragasztóval vannak egymáshoz ragasztva. 

A bambuszra azért esett a választás, mert megújuló forrás, természetesen antibakteriális és lebomlik a talajban károsítás és szennyezés nélkül. A bambusz az egyik leggyorsabban növő "fű", nem igényel újraültetést a terjeszkedő gyökérzete miatt.

A mosható pelenka mellett előfordulhat, amikor egy környezetbarát eldobható betét jól jöhet.
Figyelem: A FLip eldobható betétek vékonyabbak, mint a tipikus mosható pelenkák, ezért a külső méretét hozzá kell igazítani! Általában minden külső jó hozzá ami prefolddal működik.

Bármilyen pelenkakülsővel és csónakos pelenkával használható. pl. Pop-in, Grovia, ImseVimse, Disana, Hamac, T.Mac stb
Mérete hajtható.

Extra nedvszívó betétként használható mosható betétekkel, prefoldokkal, pelenkabelsőkkel kombinálva is pl. éjszakára de eldobható pelenkába is használható extra nedvszívónak sokat pisilő baba alá éjjel vagy akár utazáshoz.

Nedvszívó betét mérete: 38cm x 11cm

1db vagy csomagban rendelhető

csomag tartalma 18db (választható)

Azonnali szállítással!

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Flip eldobható pelenkabetét

Flip eldobható pelenkabetét

A Flip eldobható lebomló pelenkabetétet is kínál azokra az alkalmakra, amikor a mosható pelenkát nem tudjuk használni.

Írd meg véleményed

Kellékek