Új termékek

Megtekintett termékek

Kirakók

Leértékelések

Gyártók

Grimm's térbeli kreatív építő játék

GR43311

Fából készült térbeli építő játék a Grimm's szivárvány színeiben. Két- és háromdimenziós alakzatokat, térbeli geometrikus dolgokat építhettek ezzel az izgalmas építő készlettel.

Bővebb leírás

Márka: Grimm

KÉSZLETEN

Ennek a terméknek a megvásárlásával 133 hűségpont kapható. A kosarad összesen 133 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 314 Ft‎.


13 390 Ft‎

Egyéb infó

Fából készített természetes, Waldorf jellegű 2 az 1-ben játék: kirakó és építő!
Izgalmas játék, akár magaddal is viheted! Rakd ki a különféle alakzatokat, kockát, téglatest alapú dolgokat.

Építő játékként is tökéletes kiegészítője a Grimm's építő készleteknek, minden fontos alap elem, kocka, téglatest, térbeli elem megtalálható benne. Használhatod épületek, várak alapjaihoz, vagy árkádok tartóoszlopaihoz, építhetsz belőle karámot, színpadot, szobát, és még sok minden mást, a fantázia nem ismer határt!

Két- és háromdimenziós dolgokat, térbeli alkotásokat hozhatsz létre belőle. A geometriai formák mellett készíthettek házat a BABÁKNAK, akadálypályát a kisautónak vagy a golyóknak, a lehetőségek száma végtelen!

A kirakóhoz tartozik egy kirakási útmutató, segítségével 39 különféle alakzatot rakhattok ki.

Az építő 12 darabos, fa keretben, kirakási útmutató füzet tartozik hozzá 
Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi összetételű olaj, a füzet FSC minősítésű papírból készült.
Méretek: hossza 15 cm, elemek vastagsága 2 cm
Ajánlott életkor: 5 év felett

NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a GEO ÉPÍTŐVEL vagy a VIRÁG ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!

Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

ACCREDITATIONS-FSC.png

Olvasnál a témában? Ajánljuk a mamami.hu cikksorozatát!

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - I.

A változatosság gyönyörködtet

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - II.

A nyílt végű játékok

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - III.

Fenntarthatóság a játékok világában
10666_Baulatten_natur_st1-1-1024x1024.jp Art100006BFD451A29904BFDAA434BC78047827F Untitled-design-1.png

ELOLVASOM

ELOLVASOM

ELOLVASOM

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Grimm's térbeli kreatív építő játék

Grimm's térbeli kreatív építő játék

Fából készült térbeli építő játék a Grimm's szivárvány színeiben. Két- és háromdimenziós alakzatokat, térbeli geometrikus dolgokat építhettek ezzel az izgalmas építő készlettel.

Írd meg véleményed

Kellékek

20 hasonló termék: