Új termékek

Megtekintett termékek

Kirakók

Gyártók

Grimm's autó puzzle építő

GR43692

Fából készített autós kirakó és építő egyben a Grimm's-től, természetes játék a legkisebbeknek.

Ez a kirakó kifutó játék, már csak az utolsó darabok maradtak belőle!

Bővebb leírás

Márka: Grimm

KÉSZLETEN

Utolsó darabok az áruházban

Ehhez a termékhez nem jár hűségpont, mert már tartalmaz kedvezményt.


9 594 Ft‎

-10%

10 660 Ft‎ Adóval

Egyéb infó

Egyszerű fa kirakó és építő játék, a legkisebbek számára. A kicsiket leköti ez az egyszerű fa kirakó, egy kedves kis autó képét rakhatják ki belőle. Ez a Grimm's is illik az építő játékok közé, elemeiből lehet kapu, árkád, garázs, minden különleges forma megtalálja a helyét! 

Nem az a lényeg, hogy a gyermek helyesen rakja ki az autót, sokkal inkább az a fontos, hogy felfedezze, mi minden varázsolható még belőle.

8 darabos, fa keretben
Keret mérete: 16 cm
Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék

Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

ACCREDITATIONS-FSC.png

Olvasnál a témában? Ajánljuk a mamami.hu cikksorozatát!

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - I.

A változatosság gyönyörködtet

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - II.

A nyílt végű játékok

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - III.

Fenntarthatóság a játékok világában
10666_Baulatten_natur_st1-1-1024x1024.jp Art100006BFD451A29904BFDAA434BC78047827F Untitled-design-1.png

ELOLVASOM

ELOLVASOM

ELOLVASOM


Hozzászólások

Írd meg véleményed

Grimm's autó puzzle építő

Grimm's autó puzzle építő

Fából készített autós kirakó és építő egyben a Grimm's-től, természetes játék a legkisebbeknek.

Ez a kirakó kifutó játék, már csak az utolsó darabok maradtak belőle!

Írd meg véleményed

Kellékek

20 hasonló termék: