Új termékek

Megtekintett termékek

Kirakók

Gyártók

Grimm's nagy komplementer fa csillag építő

GR43232

A Grimm's csillag építő kettő az egyben: formaillesztő és építőjáték. Teljes alakjára kirakva csillag, a darabjai pedig háromszögletű elemek! Sok szép dolog fog épülni belőle!

Bővebb leírás

Márka: Grimm

Ez a termék jelenleg nincs készleten

Ennek a terméknek a megvásárlásával 157 hűségpont kapható. A kosarad összesen 157 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 371 Ft‎.


15 790 Ft‎

Egyéb infó

Kirakó, vagy építőjáték, gyönyörű szivárvány színekben. Ő a CSILLAG ÉPÍTŐ nagytestvére.

Számtalan módon fejleszti a gyermek észlelését és alapvető készségeit is. Nem is igazán tudunk ajánlott korosztályt meghatározni, hiszen minden korú gyermek új és új izgalmakat és kihívásokat találhat a játékban. Felfedezhető általa a színek és formák, a méretek, méretkülönbségek világa, megalkotható belőle a keret által adott kép, de szabadon is szárnyalhat a fantázia... 

A játék célja lehet egy konkrét terv megvalósítása, de az is jó, ha hagyjuk, hogy a gyermeket magával sodorja a képzelete és építsen bármit, ami eszébe jut.

"Spiel gut" kitüntetéssel rendelkező játék

A játék 18 darabos, fa keretben

Anyagok: hársfa, egészségre káros anyagoktól mentes vízbázisú festékkel, növényi alapú olajjal kezelve
Méretek: a keret átmérője 25 cm, az elemek vastagsága 4 cm
Ajánlott életkor: 3 éves kor felett

NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például az GEO KOCKÁKKAL vagy a ROMÁN STÍLUSÚ ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből! 

Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

ACCREDITATIONS-FSC.png

Olvasnál a témában? Ajánljuk a mamami.hu cikksorozatát!

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - I.

A változatosság gyönyörködtet

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - II.

A nyílt végű játékok

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - III.

Fenntarthatóság a játékok világában
10666_Baulatten_natur_st1-1-1024x1024.jp Art100006BFD451A29904BFDAA434BC78047827F Untitled-design-1.png

ELOLVASOM

ELOLVASOM

ELOLVASOM

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Grimm's nagy komplementer fa csillag építő

Grimm's nagy komplementer fa csillag építő

A Grimm's csillag építő kettő az egyben: formaillesztő és építőjáték. Teljes alakjára kirakva csillag, a darabjai pedig háromszögletű elemek! Sok szép dolog fog épülni belőle!

Írd meg véleményed

Kellékek

19 hasonló termék: