Új termékek

Megtekintett termékek

Kirakók

Leértékelések

Gyártók

Grimm's szivárvány oroszlán építő

GR10208

Formaillesztő játék óriási kiadásban, egy oroszlán színpompás arcképébe bújva a  Grimm's-től. Egyben puzzle is, vagy építő elemek, amit a többi Grimm's építővel is kombinálhatsz. Waldorf jellegű természetes játék.

Bővebb leírás

Márka: Grimm

Rendelhető 6-8 hét

Ennek a terméknek a megvásárlásával 436 hűségpont kapható. A kosarad összesen 436 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 1 029 Ft‎.


43 690 Ft‎

Egyéb infó

Ez a fából készült gigantikus, szivárvány színekben ragyogó oroszlán nyílt végű játék, kettő az egyben természetes játék: kirakó, vagy építőjáték is lehet! Teljes alakjára kirakva egy oroszlán hatalmas arcképe néz Rád, részeire bontva pedig szabálytalan formájú elemekkel játszhatsz. Ez egy nagyon összetett készlet, natúr fa elemeket is találsz benne, az oroszlán sörénye pedig a szivárvány színeiben ragyog! Minden részlet kézzel készül, a színeket is kézi festés által viszik fel a hársfára. 

Az oroszlán építő, mint minden nyílt végű játék, szintén sokoldalú: a kisebbek játszhatnak vele rakosgatósat, formaillesztőt, kirakót, a nagyobbak pedig építkezhetnek vele. Kombinálható a többi építővel, a szokatlan formájú elemekből sok bonyolult és izgalmas dolog fog létre jönni! Nem is igazán tudunk ajánlott korosztályt meghatározni, hiszen minden korú gyermek új és új izgalmakat és kihívásokat találhat a játékban. Felfedezhető általa a színek és formák, a méretek, méretkülönbségek világa, megalkotható belőle a keret által adott kép, de szabadon is szárnyalhat a fantázia.

A játék célja lehet egy konkrét minta kirakása, de az is jó, ha hagyjuk, hogy a gyermeket magával sodorja a képzelete és építsen bármit, ami eszébe jut.

A játék 27 darabos, fa keretben
Anyagok: hársfa és égerfa, egészségre káros anyagoktól mentes vízbázisú festékkel, növényi alapú olajjal kezelve
Méretek: keret: 44,5 cm, elemek vastagsága: 3-4 cm
Ajánlott életkor: 3 éves kortól. Az apróbb darabokat a gyermekek lenyelhetik.

NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például az GEO KOCKÁKKAL vagy a ROMÁN STÍLUSÚ ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből! 

Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

ACCREDITATIONS-FSC.png

Olvasnál a témában? Ajánljuk a mamami.hu cikksorozatát!

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - I.

A változatosság gyönyörködtet

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - II.

A nyílt végű játékok

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - III.

Fenntarthatóság a játékok világában
10666_Baulatten_natur_st1-1-1024x1024.jp Art100006BFD451A29904BFDAA434BC78047827F Untitled-design-1.png

ELOLVASOM

ELOLVASOM

ELOLVASOM

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Grimm's szivárvány oroszlán építő

Grimm's szivárvány oroszlán építő

Formaillesztő játék óriási kiadásban, egy oroszlán színpompás arcképébe bújva a  Grimm's-től. Egyben puzzle is, vagy építő elemek, amit a többi Grimm's építővel is kombinálhatsz. Waldorf jellegű természetes játék.

Írd meg véleményed

Kellékek

20 hasonló termék: