Új termékek

Megtekintett termékek

Kirakók

Gyártók

Grimm's mágneses fa kirakó - emberek

GR91163

Különleges, emberi formákat ábrázoló mágneses kirakó, a Grimm's-től. Kézzel készítve és színezve.

Bővebb leírás

Márka: Grimm

KÉSZLETEN

Utolsó darabok az áruházban

Ennek a terméknek a megvásárlásával 98 hűségpont kapható. A kosarad összesen 98 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 231 Ft‎.


9 890 Ft‎

Egyéb infó

Végtelen számú variációs lehetőség, mert csak a fantázia szabhat határt, hogy mit alkossunk a GRIMM'S MÁGNESES FA KIRAKÓBÓL!

Mint minden ilyen MÁGNESES KIRAKÓNK, ez is egy fekete fémdobozban érkezik, amin azonnal játszhatnak is vele a gyerekek. Így nagyon jó játék útközben is! A tábla összecsukható.

A kirakó darabkái a csodásan élénk Grimm's színekre, kézzel vannak festve. Minden darab fából készül.

A mágnesekből két teljes emberi alakzatot lehet mintázni, és amellett bármilyen formát vagy képet ki lehet rakni belőlük. 

Az emberfigurák felkeltik a gyerekek érdeklődését az embertan, az anatómia iránt.


A különféle Grimm's mágneses kirakók kombinálhatók is egymással. Ha az alkotásodnak nagy teret szeretnél, ajánljuk a GRIMM'S MÁGNESTÁBLÁT

A doboz hátuljáról ötletet lehet meríteni.

Méretek: doboz mérete 20*16 cm; az elemek vastagsága 0,4 cm; egy kirakott test magassága kb. 20 cm

Anyagok: nyírfa vagy nyárfa, egészségre ártalmas anyagoktól mentes vízbázisú festék

Ajánlott életkor: 5 éves kortól, 3 év alatt nem ajánlott

32 db

Játék ötletek:

- az egyik játékos beáll egy pózba, a másik pedig megpróbálja lemásolni a testtartását a mágnesek segítségével.

- az egyik játékos kirak egy pózt, amit nem mutat meg a másiknak, hanem szóban mondja el, mit csinál a figura. A másik játékos pedig megpróbálja ugyanazt a pózt kirakni. Lássuk, sikerül-e neki!

Ezek a játékok hatnak a koncentrációra, a leíró készségre, megértésre. Segítenek a gyerekeknek a test arányainak, mozgásainak megismerésében.

Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

ACCREDITATIONS-FSC.png

Olvasnál a témában? Ajánljuk a mamami.hu cikksorozatát!

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - I.

A változatosság gyönyörködtet

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - II.

A nyílt végű játékok

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - III.

Fenntarthatóság a játékok világában
10666_Baulatten_natur_st1-1-1024x1024.jp Art100006BFD451A29904BFDAA434BC78047827F Untitled-design-1.png

ELOLVASOM

ELOLVASOM

ELOLVASOM

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Grimm's mágneses fa kirakó - emberek

Grimm's mágneses fa kirakó - emberek

Különleges, emberi formákat ábrázoló mágneses kirakó, a Grimm's-től. Kézzel készítve és színezve.

Írd meg véleményed

Kellékek

14 hasonló termék: