Új termékek

Megtekintett termékek

Leszoktató pelenka

Leértékelések

Gyártók

Alacsonyabb ár! ImseVimse leszoktató pelenka, Fruit Nagyobb

ImseVimse leszoktató pelenka, Fruit

Ideális leszoktató pelenka a bilire szoktatás időszakában a balesetek elkerülésére

Bővebb leírás

Márka: ImseVimse

KÉSZLETEN

Ehhez a termékhez nem jár hűségpont, mert már tartalmaz kedvezményt.


5 592 Ft‎

-20%

6 990 Ft‎ Adóval

Egyéb infó

Megújult kivitelben az ImseVimse svéd leszoktató pelenkái!

A svéd ImseVimse leszoktató pelenkáink nagyon finom tapintásúak, biopamut külső és belső réteggel rendelkeznek. Segítenek a babáknak, a nedves érzetet összekötni a pisiléssel, így hamarabb jeleznek, ha szükségük van. Megkönnyíti a szobatisztaságra szokatást, élvezetesebbé teszi a baba számára is.

Az ImseVimse leszoktató pelenkáit arra tervezték Svédországban, hogy segítse a gyerekeket a pelenkáról való leszokás rögös útjain.

Ez a megújult változat nagyon puhán illeszkedik a babára, kényelmes és a gumipántjai is biopamuttal fedettek.

Két réteg nedvszívó pamut és egy réteg PUL nedvességzáró réteg biztosítja a kis balesetek során, hogy ne ázzon el a ruhájuk. Leszoktató pelenkáink segítségével a babák érzik a nedvességet, ami segíti őket a szobatisztaság felé vezető úton.

Használd ezeket a leszoktató pelenkákat elsősorban nappal, ezzel segítve a gyerekeknek, hogy összekössék a pisilés érzetét a nedves érzettel a pelenkában. Nem teljes szivárgásmentesség a cél a leszoktató pelenkával, így nem ajánljuk alvásidőre, csak plusz betéttel!
Mosás és szárítás kifordítva.

100% biopamut. 

Méretek:
L: 9-12 kg
XL: 11-14 kg
SL: 13-17 kg
JR: 16-20 kg
Nedvszívási fokozat:  Magas
ImseVimse Training pants are designed to help children with potty training. Use the pants during the day (not during a midday nap) and they will help the child to associate the need for a wee with wet pants.

Our new improved model has snug comfortable fit and soft elastic waistband. With three layers of absorbent cotton and one layer of PUL, these training pants protect clothes from getting wet when small accidents happen. Our training pants allow the child to feel wetness, which will help them in potty training. Made from 100% organic cotton. Wash and dry inside out.

Hozzászólások

Írd meg véleményed

ImseVimse leszoktató pelenka, Fruit

ImseVimse leszoktató pelenka, Fruit

Ideális leszoktató pelenka a bilire szoktatás időszakában a balesetek elkerülésére

Írd meg véleményed

Kellékek

30 hasonló termék: