Új termékek

Megtekintett termékek

Mesekönyvek 3-6 év

Leértékelések

Gyártók

Új Puskás Öcsi - A külvárosi vagány hihetetlen kalandjai Nagyobb

Puskás Öcsi - A külvárosi vagány hihetetlen kalandjai

9789633578216

Aranyos mesekönyv Puskás Ferenc gyerekkoráról, mely kicsiket és nagyokat is elvarázsolhat.

Bővebb leírás

Márka: Könyv

Rendelhető 1 hét

Ennek a terméknek a megvásárlásával 24 hűségpont kapható. A kosarad összesen 24 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 57 Ft‎.


2 499 Ft‎

Egyéb infó

Öcsi imád focizni. Ha tehetné, egész nap a rongylabdát rúgná a grundon. Csakhogy a házukhoz közeli pályán általában nagyobb fiúk játszanak, ezért őt és legjobb barátját, a szomszédban lakó Cucut szinte sosem veszik be a csapatba. Folyton azon jár az eszük, hogy tudnának ők is beszállni, hogy hívhatnák fel magukra a nagyok figyelmét?!
Szerintetek sikerül nekik? És vajon szót fogad a lázasan ágyban fekvő Öcsi az édesanyjának, Margit néninek, aki megtiltja neki, hogy kimenjen az udvarra játszani a többiekkel?
Barátkozzatok össze a külváros legvagányabb kissrácával, éljétek át Öcsivel a kalandos gyerekkorát, vegyetek részt a csínytevéseiben, rúgjátok vele a labdát!
Ő alig várja, hogy egy csapatban legyetek!
Bármerre járunk is a világban, rádöbbenünk, hogy Puskás Ferencről mindenütt hallottak már. Ha eláruljuk, hogy Magyarországról érkeztünk, azonnal a legendás Aranycsapat kapitányának, a Real Madrid sztárjának neve ugrik be a külföldieknek: "Ó, igen, PUSKÁS!"
A leghíresebb magyar ember, a valaha élt talán legnagyobb futballista most gyerekként tér vissza közénk - és történetei elsősorban a gyerekeknek szólnak.
A Mayer Tamás különleges grafikáival illusztrált szöveg azon túl, hogy remek olvasmány, hitelesen mutatja be Öcsi és családja tanulságos életét, ahogy ez a varázslatos mesekönyv arra is rámutat: milyen erények szükségesek ahhoz, hogy megvalósítsuk gyerekkori álmunkat!
64 oldal - cérnafűzött, keménytáblás
ISBN: 9789633578216

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Puskás Öcsi - A külvárosi vagány hihetetlen kalandjai

Puskás Öcsi - A külvárosi vagány hihetetlen kalandjai

Aranyos mesekönyv Puskás Ferenc gyerekkoráról, mely kicsiket és nagyokat is elvarázsolhat.

Írd meg véleményed

Kellékek

30 hasonló termék: