Új termékek

Megtekintett termékek

Mesekönyvek 3-6 év

Leértékelések

Gyártók

A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt Nagyobb

A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt

9786155291432

Ottó, a kíváncsi pingvinfióka kalandjai apával, anyákkal

Bővebb leírás

Márka: Könyv

Rendelhető 1 hét

Ennek a terméknek a megvásárlásával 34 hűségpont kapható. A kosarad összesen 34 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 80 Ft‎.


3 490 Ft‎

Egyéb infó

A folytatásos meséket 4-5 éves kortól javasolják, ekkor már elég nagyok ahhoz a gyerekek, hogy türelemmel kivárják a következő napot, meseidőt a folytatáshoz, és fel is tudják idézni, hogy hol szakadt meg az eseményszál. Jill Tomlinson meséi kiválóan alkalmasak első folytatásos meséknek, mert fejezetei külön lezárt kalandok. Nem egy történetszál szakad meg és épp a legizgalmasabb mondattal ér véget. Minden fejezet egy kalandot le is zár, így nyugodtan mehetünk pihenni, nem lesz a gyerekekben feszültség. Mégis van egy fonál, amire az egész történet fel van fűzve, tehát sorban kell haladni a fejezetekkel, a történet pedig a könyv végével válik kerekké.

Ez itt Ottó.
Ottó pingvinfióka.
Nagyon kíváncsi.
És nagyon fontos feladata van...
Az óriási pingvinkolónián Ottó kelt ki először a tojásból. Ül a papája lábán, és mindent, de mindent tudni akar arról, hogy mi történik vele.
Mit tegyen, hogy ne legyen éhes? Miért vigyáz rá mindig másik felnőtt? Miért szükséges összebújnia a többiekkel, ha jön a vihar? Mikor nőnek ki a rendes tollai? És mikor szánkózhat végre a hasán?


Miközben folyton kérdez, a nála kisebb pingvinekre is vigyáz, akárcsak egy nagyobb testvér, és megtanítja nekik, hogyan él egy igazi pingvin. Mert a változásoktól nem kell félni, elég csak hozzájuk szokni.
Ajánljuk nagy ovisoknak, kisiskolásoknak, akár önálló olvasásra is.

Vicces és nagyon kedves mesekönyv, nem túl hosszú történetekkel estére.

A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt

Jill Tomlinson

Pozsonyi Pagony, 2013

4 éves kortól

Hozzászólások

Írd meg véleményed

A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt

A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt

Ottó, a kíváncsi pingvinfióka kalandjai apával, anyákkal

Írd meg véleményed

Kellékek

30 hasonló termék: