Mesekönyvek 3-6 év

Gyártók

Megtekintett termékek

Új termékek

Leértékelések

Új Maszat űrhajózik Nagyobb

Maszat úrhajózik

9789634103783

Újra itt van Maszat és Hóchóc! Ezúttal űrhajóznak

Bővebb leírás

Márka: Könyv

KÉSZLETEN

Utolsó darabok az áruházban

Ennek a terméknek a megvásárlásával 19 hűségpont kapható. A kosarad összesen 19 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 45 Ft‎.


1 990 Ft‎

Egyéb infó

Szerző: Berg Judit
Pozsonyi Pagony

Az első mesében Maszathoz vendégségbe érkeznek barátai, Sári és Misi, de nem tudnak megegyezni abban, hogy mit építsenek. Még szerencse, hogy egy bunkiban könnyedén elfér egy babaház és egy benzinkút is! A második mesében a képzelet még tovább szárnyal, és a gyerekek még az űrbe is eljutnak!

A legújabb Maszatos mesében az űrhajóé a főszerep: az első mesében megérkeznek Maszat barátai, Sári Pötyi babával és Misi a sok kisautójával. Őket már jól ismerjük a többi meséből is. Persze nem tudnak megegyezni, hogy mit játszanak, mert mindenki mást szeretne, így végül Maszat elbújik, takarókból épít bunkit magának. Hamarosan megjelenik Sári, aki szerint ez olyan lett, mint egy babaház, ő is bebújik játszani. De Misi a kisautóknak építi az autópályát, ami közben leszakadt a bunki oldala. A konfliktust Hóchóc segít megoldani, úgy hogy még a sárkányos játékra is sor került, ahogy Maszat az elején szerette volna. A második mesében a bunkiból űrhajó lesz és a három jó barát együtt kalandozik az űrben, ahol nem csak Szaturnuszra jutnak el, de találkoznak űrlényekkel és látnak fekete lyukat is. A mesék egyszerre szólnak egyszerű nyelvezettel, rövid mondatokkal a kisgyerekekhez, de bővítik ismereteiket és szókincsüket is. Ezek után mi is hetekig minden nap bunkit építünk, ahol főként Maszatot olvasunk.

Agócs Írisz rajzaival

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Maszat úrhajózik

Maszat úrhajózik

Újra itt van Maszat és Hóchóc! Ezúttal űrhajóznak

Írd meg véleményed

Kellékek

30 hasonló termék: