Mosószerek

Leértékelések

Gyártók

Megtekintett termékek

Új termékek

Utántöltő pellet ECO EGG mosótojásba, 210 mosásra ILLATMENTES

EPR210FF

Mosótojás utántöltő pellet, 210  mosásra elegendő

Bővebb leírás

Márka: EcoEgg

Ennek a terméknek a megvásárlásával 41 hűségpont kapható. A kosarad összesen 41 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 97 Ft‎.


4 190 Ft‎

Egyéb infó

Az Ecoegg mosótojásban a tisztítást kifejtő golyók egy idő után elkopnak, elhasználódnak. A mosótojáshoz utólagosan is vásárolható rendkívül kedvező áron utántöltő kiszerelés. A tojást nem kell eldobni, elég ujratölteni!

Az Ecoegg mosótojás utántöltő csomag két féle kiszerelésben (54 és 210) és három féle illatban (illatmentes, Tavasz, Enyhe) kapható.

A mosótojás utántöltésekor 3 adag világos golyót kell beletölteni.

Az Ecoegg Mosótojásról
-hipoallergén (így érzékeny bőrűeknek is bátran ajánljuk!)
-illatmentes
-környezetbarát (hiszen 3 évig nem használsz semmi mosószert!)
-költséghatékony


Használata egyszerű: 
tedd be a mosógépbe, a ruhákra, és indítsd el a programot: legyen az akár 30, 40 vagy 60 fok!
Az Ecoegg mosótojás természetes úton lágyítja a kemény vizet, ezért öblítőszer használatára nincs szükség.
Továbbá nem tartalmaz semmiféle káros összetevőt, kemikáliát, kőolajszármazékot, optimalizáló adalékanyagot, fehérítőszereket.
Az Ecoegg mosótojás külső burkolata 100%-ban újrahasznosított rugalmas gumiból készült, amely nem tesz kárt a mosógép dobjában.
Nincs mosószermaradék, ezért nem kell öblítőt sem használni, és mivel természetesen lágyítja a vizet,vízlágyító sem szükséges! Időt, energiát és pénzt is spórolunk ezáltal.


Hogyan működik?
A ECO-EGG (mosótojás) belsejében tudományosan kifejlesztett pelletek vannak, melyek ha vízzel érintkeznek, ott aktiválódnak.Óvatosan eltávolítják a szennyeződéseket és a piszkot anélkül, hogy erős vegyszereket kellene használni. Hatása tudományosan bizonyított.

Fehérítő anyagoktól mentes, egyaránt használható színes és fehér ruhákhoz is.

Akár kényes textiliákhoz is használható.

Mosható pelenkákhoz is javasoljuk!

A fehér ásványi anyagból álló golyók  ionizálják a vízben található oxigénmolekulákat, így azok mélyen a textilszálak közé tudnak hatolni, ezzel a módszerrel távolítják el a textilszálak közül a szennyeződést, mindezt a színek kifakítása vagy károsítása nélkül.


Tudományos vizsgálatok szerint, a kétfajta golyó együttes használatával érhető el a legjobb mosási eredmény. Az ionizált oxigénmolekulák megemelik a víz PH értékét, amelynek természetes vízlágyító hatása van, ezért nincs szükség öblítő használatára. Ez a tulajdonsága kimondottan előnyös mosható pelenkák mosásakor, hiszen, ott az öblítőszerek használata nem megengedett, a lágyított víz a pelenkák anyagát is puhábbá teszi.


TIPP: Az Ecoegg első használata előtt érdemes a mosógépet alaposan kitisztítani, egy 90 fokos tisztító mosás (+ ecet) segítségével.


Magyar használati utasítással!

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Utántöltő pellet ECO EGG mosótojásba, 210 mosásra ILLATMENTES

Utántöltő pellet ECO EGG mosótojásba, 210 mosásra ILLATMENTES

Mosótojás utántöltő pellet, 210  mosásra elegendő

Írd meg véleményed

Kellékek

11 hasonló termék: