Mosószerek

Gyártók

Megtekintett termékek

Új termékek

Almawin  folyékony mosószer koncentrátum, 750 ml Nagyobb

Almawin folyékony mosószer koncentrátum, 750 ml

Folyékony Öko mosószer koncentrátum, fehér és színes mosáshoz. 750 ml

Bővebb leírás

Márka: Almawin

Ennek a terméknek a megvásárlásával 21 hűségpont kapható. A kosarad összesen 21 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 50 Ft‎.


2 190 Ft‎

Egyéb infó

Fehér és színes mosáshoz. Bio növényi olajszappannal. Szintetikus konzerváló anyagoktól mentes.

A bőrgyógyászatilag sikeresen tesztelt.

Különösen érzékeny bőrű embereknek és allergiásoknak alkalmas.

30, 40, 60 és 90°C-on történő fehér- és tarkamosásra és valamennyi víz-keménységre megfelelő. Kíméli a szép színeket, a finom rostokat és - kézi mosásnál - az érzékeny bőrt is. 


A mosott ruha kellemes illatú lesz. A mosóaktív anyagok ellenőrzött biológiai termesztésből származó növényi olajokból és zsírokból származnak. Enzimek és szintetikus konzerváló anyagok nélkül.

Adagolás:

Kézi mosás: 1 liter AlmaWin Folyékony öko mosószer koncentrátum 50 kézi mosáshoz elég. 20 ml mosószer koncentrátumot oldjunk fel 5 liter vízben.

Gépi mosás: 1 liter AlmaWin Folyékony Öko mosószer koncentrátum 20 mosóprogramra vagy 90 kg száraz, szennyes ruha kimosásához elegendő.

Összetevők: Részben ellenőrzött ökotermesztésű növényi szappan, cukortenzid, zsíralkoholszulfát, a borostyánsav nátriumsói, alkohol, búzaproteinek, tejsav, részben ellenőrzött ökotermesztésű illóolajok.

A mosóaktív anyagok alapját növényi zsírok és olajok képezik, melyek biológiai úton különösen jól lebomlanak. (OECD rendszer)

TIPP: Az AlmaWin Folyékony Öko mosószer koncentrátumot tehetjük közvetlenül a mosógép dobjába a piszkos ruhákhoz. Kérjük vegye figyelembe a mosnivalók ápolási- és tisztítási utasításait. Makacs foltok kezelésére az AlmaWin Oxigénes fehérítő koncentrátumot ajánljuk, előkezelésre az AlmaWin folttisztító szappant/Marseille szappant. Allergiások számára fontos, hogy mindig öblítsünk alaposan, szükség esetén alkalmazzunk egy másik öblítő programot is.

750 ml

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Almawin  folyékony mosószer koncentrátum, 750 ml

Almawin folyékony mosószer koncentrátum, 750 ml

Folyékony Öko mosószer koncentrátum, fehér és színes mosáshoz. 750 ml

Írd meg véleményed

Kellékek

10 hasonló termék: