Sonett Mosószer levendula 2l
Sonett Mosószer levendula 2l
4 990 Ft

Sonett Mosószer levendula 2l

Válaszd a Sonett Mosószert 2 l-es kiszerelésben, levendula illattal! A finom levendula illatú folyékony mosószert használhatód alacsony hőfokon történő mosáshoz, pamut, len, kender és kevert anyagokhoz, valamint sötét anyagokhoz is! A Sonett mosószerek kíméletesek a ruhákhoz és az emberi bőrhöz egyaránt!

Kiszerelés
2000 ml
Várható kiszállítás
2024.04.18
Raktáron
4 990 Ft
Egységár: 2 495 Ft/liter
A vásárlás után járó pontok: 75 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Ajánlott mosási hőfok: 30-95°C

A Sonett folyékony mosószer minden pamut, len, kender és kevert anyaghoz használható, nagyon jól használható alacsony hőfokon (30°C-40°C) történő mosáshoz és sötét anyagokhoz is. Kevésbé érzékeny a vízkeménységre, így ez a folyékony mosószer különösen jól beválik kemény víz használata során is. A cukor felületaktív anyag és a kókuszzsír-alkoholszulfát hatóanyagai a szappan mellett a legkönnyebben lebomló és leginkább bőrbarát mosóanyagokhoz tartoznak. A szappan előállításához felhasznált napraforgó, ill. repceolaj ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik.

Az összetevők eredete és tulajdonságai:

A termékben található cukor felületaktív anyagok, szappan és zsíralkohol-szulfátok mind kiegészítik egymást, ezáltal mosóhatásuk intenzívebbé válik. A biodinamikus gazdálkodásból származó napraforgó- és repceolajból készült szappan egy elszappanosítási folyamaton megy végig hidroxid oldat hozzáadásával. A szappan egy aktív mosóanyag, amely egyedien ötvözi a mosási folyamathoz szükséges tulajdonságokat, úgymint a szennyeződések nedvesítése, feloldása és elnyelő képessége. A szappan intenzivitását növelik a természetes forrásból származó - cukor, keményítő, kókuszolaj savas vegyületek segítségével kémiai reakciója útján nyert - cukor felületaktív anyagok és zsíralkohol-szulfátok. Ez a kombináció egyben kiegyensúlyozza a szappan vízkeménységre való érzékenységét. A természetes keményítőből származó alkohol folyékonyan tartja a mosószert, így az megtarthatja magas koncentrátumú mosóhatását. A szulfátolt ricinusolaj a repceolaj és kénsav kémiai reakciójának eredménye, amely a zsíroldó hatását fokozza.

Különleges tulajdonságok:

A Sonett különösen energiatakarékos elszappanosítási metódusa, a biogazdálkodásból nyert olajok/illóolajok és nyersanyagok alkalmazása és hatékonysága messzemenően a legjobb jellemzői ennek a terméknek.

Biológiai lebonthatóság:A szappan növényi olajokból készül, így azzal a különleges tulajdonsággal bír, hogy a használatakor a vízben mindig jelen lévő vízkővel só képző folyamatba lép és kalcium szappan keletkezik. Ez az elsődleges lebomlás melynek során a felületaktív hatás semlegesítődik, a folyamat pár óra alatt lezajlik. A másodlagos 100 %-os biológiai lebomlás ezután mikroorganizmusok által történik, amikor a kalcium szappant vízzé és széndioxiddá alakítják. Az összetevők növényi eredetű nyersanyagokból készülnek. A cukor felületaktív anyag és a kókuszzsíralkohol-szulfát olyan gyártási folyamatban készül keményítőből, cukorból és olajból, melyben teljes mértékben megmarad a természetes szerkezete, ezért a mikroorganizmusok ezeket a felületaktív anyagokat könnyen és gyorsan le tudják bontani. Az OECD előírások alapján biológiailag könnyen lebomló anyagként osztályozzák őket.

A termékek alkalmazása megfelelő (otthoni szürke víz tisztítására alkalmazott) szeptikus tartályok és szűrők használata esetén is.

Összetevők:

List of ingredients as per EC 648/2004

Product declaration

%

Aqua, potassium soap*, alkylpolyglucoside C8-16, sodium C8-14 fatty alcohol sulphate, alcohol, sulphated castor oil, potassium citrate, perfume* (fragrance), linalool*

*certified organically grown

Soap from rapeseed / sunflower oil, certified organically grown

Szappan - repceolajból/ napraforgóolajból, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból

5-15

Sugar surfactant

Cukor felületaktív anyag

5-15

Coconut oil alcohol sulphate

Kókuszzsír-alkoholszulfát

5-15

Vegetable alcohol (ethanol)

Növényi alkohol (etanol)

1-5

Sulphated castor oil

Ricinusolaj-szulfát

< 1

Citrate

Citromsav

< 1

Natural essential lavender oil, certified organically grown

Természetes esszenciális levendulaolaj, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból

< 1

Balsamic additives, certified organically grown / collection from wild-growing plants

Balzsamos adalékok, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból / gyűjtésből vagy vadon termett növényekből

< 1

Water, swirled

Örvénylő víz

up to 100

Minősítések:

  • Vegan
  • Stop climate change
  • CSE label
  • Eco Garantie
Adatok
Márka
Sonett
Cikkszám
SO5010
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!