Új termékek

Megtekintett termékek

Öblítők - parfümök

Gyártók

PURE mosóparfüm, charmed Nagyobb

PURE mosóparfüm, charmed

82354

Természetes alapanyagú, állatkisérletmentes mosóparfümök

Bővebb leírás

Márka: Pure

KÉSZLETEN

Ennek a terméknek a megvásárlásával 15 hűségpont kapható. A kosarad összesen 15 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 35 Ft‎.


1 590 Ft‎

Egyéb infó

A Charmed mosóparfüm egy felejtehetetlen, csodálatos illatkompozíció. Illata a luxus érzetét erősíti. Tartós illatot eredményez, miközben felejthetetlen nyomot hagy maga után. Ezt az illatot kifejezetten azoknak találtuk ki, akik szeretik az elegáns, erős illatot. Pár ml elegendő 1 mosáshoz ami hosszan tartó, intenzív, friss illatot kölcsönöz ruháidnak, mely napokig érezhető. A mosóparfümöt a környezetbarát mosáshoz ajánljuk, mivel a környezetbarát mosószerek mint a mosódió vagy a mosószóda nem adnak illatot a ruháknak. A mosóparfüm Természetes illóolajat és oldódást segítő anyagot tartalmaz, ezáltal kellemes illatot kölcsönöz a ruháknak. 

A mosóparfümöt a környezetbarát mosáshoz ajánljuk, mivel a környezetbarát mosószerek,  mint a mosódió vagy a mosószóda nem adnak illatot a ruháknak.

A PURE mosóparfüm természetes illóolajat és oldódást segítő anyagot tartalmaz, ezáltal kellemes illatot kölcsönöz a ruháknak.

Összetétele: Parfüm olaj (természetes és természetazonos illóolajok)
                   Növényi bázisú oldódás segítők.

Használata:

Mosáshoz - öblítéshez: Csöpögtess 20-30 csepp mosóparfümöt az öblítőrekeszbe. Az adagolás növelésével illetve csökkentésével szabályozhatod ruháid illatának intenzitását.

Szárításhoz, autóillatosításhoz: A szárítandó ruhákat is illatosíthatod a segítségével, egy anyagdarabra cseppentesz a parfümből, és azt teszed a szárítógépbe. A szekrényben lévő ruhák friss illatát is hasonló módon őrizheted meg. Sőt, ezzel a módszerrel az autódat is illatosíthatod. Érzékeny bőrűeknek kifejezetten ajánlott öblítők helyett!

100 ml

Hozzászólások

Írd meg véleményed

PURE mosóparfüm, charmed

PURE mosóparfüm, charmed

Természetes alapanyagú, állatkisérletmentes mosóparfümök

Írd meg véleményed

Kellékek

12 hasonló termék: