Pelenkabelsők

Leértékelések

Gyártók

Megtekintett termékek

Új termékek

GroVia No-Prep pelenka belső

ÚJDONSÁG! Nagy nedvszívó képességgel rendelkező pelenkabelső

Bővebb leírás

Ennek a terméknek a megvásárlásával 54 hűségpont kapható. A kosarad összesen 54 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 127 Ft‎.


5 490 Ft‎

Egyéb infó

A No prep belső extra nedvszívóképességű, de gyorsan szárad, valamint a baba bőrének száraz érzetet biztosít.

4 réteg mikrofiber anyagból áll, a felső rétege nagyon puha mikrofleece amely szárazon tartja a baba bőrét, alsó rétege pedig egy nedvességzáró réteg. Combnál gumírozott és formázott, ennek köszönhetően jól idomul a baba testéhez.

A Grovia pelenkakülsőkbe patenttal rögzíthető. A csomagban 2 db belső található.

Nagy előnye az, hogy nem igényel előmosást, azonnal tehető a pelusba.

A Grovia pelenkákról

A Grovia cég mottója "A diaper for every family", azaz "Pelenka minden családnak". Termékeik a választási lehetőségek széles palettáját kínálják, hogy minden család megtalálja az életmódjához legjobban illeszkedő pelenka megoldást. Minden Grovia pelenka egyméretes (a newborn all in one kivételével), azaz születéstől szobatisztaságig együtt nő a babával.

Hibrid: A Grovia mosható pelenkák hibrid kétrészes rendszert alkotnak: válasszunk egy nedvességzáró külsőt, majd válasszunk bele a kétféle mosható nedvszívó pelenkabelső közül (biopamut vagy szárazontartós Stay Dry belső), vagy akár választhatjuk a külsőbe illeszkedő lebomló eldobható betétet (Biosoaker). Így minden helyzetben és helyen rendelkezésünkre áll a könnyedén használható és környezetkímélő pelenkázási megoldás.

All in One: A Grovia All In One egyméretes pelenka szobatisztaságig együtt nő a babával, és mivel minden rétege egybe van varrva, használata egyszerű.

Hozzászólások

Értékelés 
2016-09-01

Juli

Valóban sokat bír.
De nagyon műanyag az egész és, ha kicsit is rajta marad a babán, akkor egyrészt nagyon bebüdösödik (nekem ez más betétekkel még sosem fordult elő), másrészt kipirosodik tőle a bőre. Ezen kívül rendkívül nagy lesz a csomag.

  Írd meg véleményed! :)

  Írd meg véleményed

  GroVia No-Prep pelenka belső

  GroVia No-Prep pelenka belső

  ÚJDONSÁG! Nagy nedvszívó képességgel rendelkező pelenkabelső

  Írd meg véleményed

  Kellékek

  30 hasonló termék: