Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Szűrés

Kiegészítők pelenkázáshoz

A pelenkázás könnyebbé tételéhez praktikus kiegészítők, segédeszközök.

Mi kell a pelenkázáshoz? Papírbetét, pelenkabetétek a pelenka nedvszívásának turbózására, pelenkázó alátétek otthonra és útközbenre, a pelenkák tisztításával, ápolásával kapcsolatos termékek, mint például a pelenkamosószerek, kíméletes bababarát folttisztítók, pelenkafertőtlenítők, pelenkatároló vödör, pelenkazsák, popsitörlők, nedves törlőkendők és pelenkázó hátizsákok, pelenkázó táskák, amit babakocsira is fel lehet tenni.

A mosható pelenkázás nem bonyolultabb, mint az eldobható, hiszen a mai modern textilpelenkák már ugyanúgy tépőzárral záródva egyszerűen feladhatók a babára, a papírbetét a nagy dolgokat felfogja, és a mosógép szépen kimossa őket. Sokkal jobban szellőzik a baba feneke, hamarabb szobatiszták és tisztább, higienikusabb a bőrnek. Nem érintkezik a sok kemikáliával a finom bőrük, hanem finom természetes anyagokkal.

Miért érdemes textilből készült popsitörlőt is választani? Nem csak százezreket takaríthatunk meg, de kellemesebb is a babának, mert langyos vízben kicsavarva nem hideg, hanem kellemes meleg érzet a bőrének. A pelenkákkal együtt vígan kimoshatók, plusz energiába nem telik.

Mosószerekből is érdemes bababarát mosóporokat és folyékony mosószereket választani. Mi előválogattuk Nektek!