Pelenkaszettek

Gyártók

Megtekintett termékek

Új termékek

Pop-in újszülött pelenkaszett

326100

Ideális kezdet a Pop-in újszülött pelenka szettje!

Bővebb leírás

Márka: Pop-in

Ennek a terméknek a megvásárlásával 189 hűségpont kapható. A kosarad összesen 189 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 446 Ft‎.


18 900 Ft‎

Egyéb infó

Ideális kezdet a Pop-in pelenkával. Nem kell az első hetekben sem eldobhatót használni, az új Pop-in újszülött pelenka a legjobb megoldás.

Ezzel a szettel 3-4 csomag eldobható árából kipróbálhatod a textilpelenka világát, hogy megtapasztald mennyire egyszerű is a mosható pelenkák használata. Ha kinőtte a baba a külsőket, a belsőt végig használhatod plusz betétként a pop-in méretállítós pelenkájához, de bármilyen más pelenkához is.

A külső csinosan passzol 2,5-5,5 kg-ig, nincsenek rajta patentok, kialakításának köszönhetően  a köldökcsonkot sem fedi el, és kitörölhető a belső rész, ennek köszönhetően többször használható mosás nélkül, elég letörölni egy vizes ruhával és hamarabb is szárad mosáskor!

A pelenkabelső kétoldalas: Te döntheted el melyiket választod: 100 % szójás belső, vagy pedig a szárazontartó réteggel ellátott felével teszed a pelenkakülsőbe.


A külső pelenka kitörölhető, jól passzol más pelusbelsővel (tetrapelussal, moltonnal...stb) is.

Javasoljuk pelenkapapír használatát, hogy a székletet könnyen el tudjuk távolítani.

 
A csomag tartalma: 6 db pasztell színű külső és 10 db kétoldalasan használható pelenkabelső.

Érdemes kiegészíteni néhány tetra pelenkával, vagy más pelenkabelsővel, pl. prefold újszülött méretben, hogy teljes időben moshatót tudj használni. Egész napos pelenkázáshoz kb. 20 db belső kell, így 10 db tetra, prefold, vagy molton pelenka még jól jöhet a kényelmesebb pelenkázáshoz. A pelenkakülsőből elegendő a 6 a használathoz.

 

Hozzászólások

Értékelés 
2015-12-12

Mónika

Mi nagy babára számoltunk, az is lett a lányom, 4500gr 55 cm, ezért sokáig gondolkodtam megvegyem-e a newborn méretet... de pont jó lett!!! :-) Most 2 hónapos a lányom és még mindig használjuk. A legjobb választás! Mi Xkko prefold pamutpelenkával használjuk - a legjobb döntés. :-)

  • 10 emberből 10 találta ezt hasznosnak

Írd meg véleményed! :)

Írd meg véleményed

Pop-in újszülött pelenkaszett

Pop-in újszülött pelenkaszett

Ideális kezdet a Pop-in újszülött pelenka szettje!

Írd meg véleményed

Kellékek

23 hasonló termék: