Pelenkaszettek

Gyártók

Megtekintett termékek

Új termékek

Alacsonyabb ár! Disana induló pelenkaszett Nagyobb

Disana induló pelenkaszett

DIS_start

Induló pelenkakészlet a Disanától

Bővebb leírás

Márka: Disana

Ehhez a termékhez nem jár hűségpont, mert már tartalmaz kedvezményt.


60 900 Ft‎

-2 200 Ft‎

63 100 Ft‎

Egyéb infó

Az induló biopamut és biogyapjú pelenkakészlet tartalmaz : majdnem mindent a pelenkázási időszakra. 

A Disana induló pelenkakészlet tartalma:

2x 10 darabos Disana megkötős pelenkabelső
2x 10 darabos Disana molton pelenkabetét
2 darab Disana gyapjú pelenkakülső 62/68 méretben, 
1 darab Disana mikrofaser külső 62/68 méretben, 
1 tekercs Disana papírbetét

Vedd meg szettben, így 63100 Ft helyett 60900 Ft-ért lehet tiéd az induló csomag! 

20 darab pelenkabelső ideális darabszám ahhoz, hogy kényelmesen ki tudjuk mosni a pelenkákat kb. 3 naponta, és a 4. napra is marad még váltás pelenka.

Disana megkötős pelenka vékony, rugalmas pamutból készült. Ez sok nedvességet nem tud magába szívni, de ez tartja a helyén a Disana molton pelenkabetétet, ami viszont kifejezetten jó nedvességszívó.

Ebben a pelenkarendszerben sehol sincs gumírozás, mind a belső, mind a külső szépen egyenletesen tágul és simul rá a babára, sehol sem szorítja őt.

A Disana megkötős belső akkorára hajtogatjuk, amekkora a baba mérete, születéstől a pelenkázás végéig használhatjuk. A molton pelenkbetétek is egyméretesek, éjszakára extra nedvszívás érdekében használhatunk belőlük kettőt, vagy kiegészítésnek használhatunk különböző betéteket, Disana mull pelenkát vagy bármilyen más tetra pelenkát, prefoldot.


Disana gyapjú pelenkakülsőkből méretenként legalább két darabot ajánl a gyártó, kiegészítésnek arra az esetre, ha például mind a kettő éppen száradna, egy PUL külső is jó, ha van a háznál.

A gyapjú pelenkakülsőket a belsőktől külön kell mosni. Kézzel vagy 30 fokon gyapjúprogramon moshatóak gyapjúmosószerrel, de mivel csak ritkán kell őket kimosni, ez sem vesz igénybe sok időt és fáradtságot. Mivel a külsőkben sincs gumírozás, ezért sehol sem nyomhatja meg a baba combját, kicsit hosszabb fazon, mint a megszokott pelenkakülsők, de ez biztosítja a kényelmet.

Több méretben kapható, egy méret két ruhaméretet is magába foglal, ennyi rugalmasság van a kötött anyagban, mindenhol egyformán tágulnak ki a kötés "szemei", így sehol nem vág be, hanem pontosan illeszkedik  a baba alakjához. 6 féle szín közül választhatsz, a raktáron lévőek közül!

papírbetéttel leegyszerűsödik a pelenka tisztítása. A papírt a pelenka tetejére tesszük, és a székletet ezzel együtt dobjuk a wc-be. Ha pedig nem került bele "nagy dolog", akkor mehet a szennyesbe a pelenkával együtt, és 2-3 alkalommal kimoshatjuk, és újra használhatjuk.

Hozzászólások

Értékelés 
2015-12-03

K.Katalin

Ezt a csomagot vettük meg annó, amikor a fiammal voltam várandós. Nagyon szerettük, mert végig tudtuk használni. Természetes anyagának köszönhetően sohasem "piros popsink". Most hogy a kislányomat várom, már alig várom, hogy újra elővehessem ezeket a szuper pelusokat!

Írd meg véleményed! :)

Írd meg véleményed

Disana induló pelenkaszett

Disana induló pelenkaszett

Induló pelenkakészlet a Disanától

Írd meg véleményed

Kellékek

29 hasonló termék: