Új termékek

Megtekintett termékek

Rágókák

Leértékelések

Gyártók

Oli & Carol H2Origami bálna

L-H2ORIGAMIWHALE

Az Oli és Carol vidám, kreatív csapata tervezi a legvagányabb természetes anyagokból készült rágókákat Európában.

Bővebb leírás

Márka: Oli & Carol

KÉSZLETEN

Ennek a terméknek a megvásárlásával 52 hűségpont kapható. A kosarad összesen 52 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 123 Ft‎.


5 280 Ft‎

Egyéb infó

Oli & Carol H2Origami kollekció

Úgy gondoljuk, hogy óceánjaink érdekében mindenkinek össze kell fognia: éppen ezért H2Origami játékaink árának egy részét az OCEANA szervezet számára ajánljuk fel, amely az óceánok megtisztításával foglalkozik. 

Dizájnjukat a 60-as és 70-es évek forma- és színvilága inspirálja. Nem csupán rágókák, hanem fejlesztő- és fürdőjátékok is egyben, nem utolsó sorban rendkívül menőn néznek ki az apró gyermekkezekben. Hogy miért szeretjük őket különösen?

  • 100%-ban természetes anyagokat használnak a gyártáshoz. A kaucsuk minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami kiválóan alkalmassá teszi arra, hogy játék készüljön belőle: puha, szuper tapintású, és biztonsággal szájba vehető.
  • A termékek kézzel készülnek, ételfestékkel vannak színezve.
  • Teljesen biztonságosak, hiszen mentesek a következő összetevőktől: PVC, BPA, ftalátok, és nitrózamin. Nincsen rajtuk lyuk, így garantáltan nem penészednek.
  • Mindebből következik az is, hogy a termékek környezetbarátok: 100%-ban lebomlanak, a gyártási folyamat során is törekednek a lehető legkisebb ökológiai lábnyom megteremtésére. Az Oli&Carol spanyol cég, termékeik Marokkóban készülnek.
  • A cég számára rendkívül fontos a társadalmi felelősségvállalás, rendszeresen állnak be nagyobb környezetvédelmi projektek mögé, a játékok árából befolyó összeggel pedig indiai gyermekek beiskolázását is támogatják.

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Oli & Carol H2Origami bálna

Oli & Carol H2Origami bálna

Az Oli és Carol vidám, kreatív csapata tervezi a legvagányabb természetes anyagokból készült rágókákat Európában.

Írd meg véleményed

30 hasonló termék: