Új termékek

Megtekintett termékek

Rugalmas hordozókendők

Gyártók

Close Caboo babahordozó Lite, Cloud

164931

A Close babahordozók legkönnyebb változata a Caboo Lite. Egyszerű felvétel, könnyű használat jellemzi ezt a hordozót, újszülött kortól ajánljuk.

Bővebb leírás

Márka: Caboo

KÉSZLETEN

Ehhez a termékhez nem jár hűségpont, mert már tartalmaz kedvezményt.


19 710 Ft‎

-10%

21 900 Ft‎ Adóval

Egyéb infó

A legkisebb súlyú babahordozót keresed? Akkor a Caboo Lite-ot ajánljuk Neked!

A Caboo (a szó jelentése: közel lenni, odabújni valakihez) a korábbi Close Caboo babahordozó legújabb darabja. A Close hordozók immáron nagy múltra tekintenek vissza, számos nemzetközi díjat nyertek el a babatermékek között. 

A Caboo hordozót a kendő ihlette, de sokkal egyszerűbb használni, úgy tudsz belebújni, mint egy pólóba. Így a bonyolult kötési módok nélkül, mégis teljes mértékben biztosít mindent, amit egy babahordozótól kell elvárnunk: biztosítja a baba megfelelő testtartását, kellően rugalmas és erős, így megfelelő megtámasztást nyújt. A karikák segítségével nagyon egyszerűen beállítható, megfelelő feszességgel veszi fel kettőtök alakját. 

Caboo Lite egy könnyed anyagú, kis helyen elférő, minden elvárható funkciót magában foglaló babahordozó, a Caboo legkisebb súlyú változata. Első hordozónak is ideális. Az első naptól biztonságosan használhatjátok 8-10 kilogramm súlyig.

A Caboo Lite (korábban NCT) a könnyű anyag (vékonyabb, könnyedebb) és kedvezőbb árfekvése miatt kedvelt. Felvéve kellemes, anyaga jól szellőzik, így nyáron is ideális viselet. A gyártó színben igyekezett egy anya és apa számára is megfelelő hangulatot eltalálni, hogy mindkét szülő élvezhesse a hordozást.

A Caboo hordozókendőink nagyon népszerűek, nem véletlenül, hiszen használatuk nagyon egyszerű, viselésük nagyon kényelmes mindkettőtöknek, és maximálisan egészséges a babának.

A Caboo babahordozót egyaránt könnyű használni egy újszülöttel, valamint egy nagyobb babával; bárhol, bármikor, bárhogy is teszed azt.

Kényelmet és biztonságot nyújt mindkettőtök számára a negyedik trimeszter során, mindezt ráadásul az optimális testtartásban. Naponta mindössze pár óra babahordozás erősíti a kötődést kettőtök között, kielégíti a kisbabád közelség-igényét, így kevesebb a sírós-nyűgös időszak is.

Nagyszerű segítséget nyújt a lakásban a hétköznapi teendők során, miközben biztonságban, magad mellett tudod a kisbabád, vagy a kinti sétákhoz a friss levegőn, megosztva mindennapi élményeidet, erősítve a kötődést; így tökéletes választás a hordozáshoz!

A Caboo Lite pamut és poliészter keverékéből készül, csak Öko-tex standard festéket alkalmaznak, mely nem tartalmaz egészségre káros anyagokat.

A Caboo babahordozó kendő használata mindenki számára egyszerű és gyors, egyedül könnyedén felvehető és minden testalkathoz könnyen alakítható, a szövet karikákon keresztül történő egyszerű áthúzásával.

A kisbabádat a megfelelő magasságban, a szívedhez közel tarthatod, mely mindkettőtök számára a természetes megnyugvás és a biztonság érzetét nyújtja.

A Caboo tökéletesen megtámasztja a baba fejét és az egész gerincoszlopot, és a megfelelően alátámasztott csípő és térdek mellett biztosítja a csípőcsontok helyes fejlődését az ún. guggoló-terpesz lábtartásban.

A Caboo a hordozó személy számára is a lehető legkényelmesebb viselet a puha és széles pántoknak köszönhetően, melyek egyenletesen osztják el a kisbabád súlyát a vállakon. Mindemellett a keresztpántok kitűnően megtámasztják a hátat, miközben csökkentik a vállakra eső feszültséget.

A gyártó által megadott súlyhatár: 2,3-14,5 kg

Anyagösszetétel: 70% pamut, 30% poliészter

- újszülött kortól alkalmas

- nincsen szükség kötési módok alkalmazására, csak a pántokat kell áthúzni a karikán

- könnyedén testhez tudod állítani, szorosabbra tudod venni, ehhez csak az anyagot kell meghúznod a karikákon keresztül

- diszkréten szoptathatod benne a kisbabád, nem kell kivenned őt

- puha, erős, széles sávok, amik jól oszlatják a súlyt

- a rögzített párnázott keresztpánt csökkenti a viselője vállára és nyakára nehezedő súlyt

- többféle hordozási lehetőség, ami szabadon hagyja a kezeidet

- csípőn hordozás lehetősége a Caboo-ban nagyobb babákkal

- jól megtartja a kisbabád, fejtől a nyakon át a gerincoszlop teljes hosszáig

- a gerinc és a csípőízületek számára megfelelő "M" pozíciót, a guggoló-terpesz lábtartást biztosítja 

- egyméretes, a legtöbb testalkathoz megfelel

- puha, könnyű és rugalmas polipamut anyag, aminek jó a tartása és szellőzik is

- többszörös díjnyertes hordozó

"hip healthy" (jó a csipőnek) megjelölést kapott a Nemzetközi Csípődiszplázia Intézet által

- a biztonságos babahordozás minden fontos irányelvének és feltételének, a nemzetközi T.I.C.K.S. szabály pontjainak megfelel 

Egy kis segítség tőlünk a választáshoz: olvasd el az ÖSSZEFOGLALÓNKAT a Caboo hordozókkal kapcsolatos tapasztalatainkról!

Ha érdekel a babahordozás anatómiája, pszichológiája, gyakorlati mélységei is, akkor szeretettel ajánljuk Dr. Evelin Kirkilionis nemrégiben magyarul megjelent csodás könyvét!

konyv_banner_mamami_fejlecbe-1024x127.jp

Prof. Dr. Bagdy Emőke ajánlásával.

BABÁK TESTKÖZELBEN

Ismerd meg a gyártót!

    

Egyedülálló angol márka, a természetesség és tudatosság jegyében. A Close közel két évtizede a kötődő nevelés elismert európai képviselője, hordozóeszközei és újrahasználható gyermekgondozási termékei 2004. óta szolgálják a családok kényelmét és biztonságát.

De mi is áll a Close mögött? Először is, az alapítók maguk is tapasztalt anyák. A márka fókuszában mindig a szülők törekvései állnak, akik a lehető legjobb környezetet szeretnék megteremteni gyermekeik számára a világban, a mindennapos nehézségek mellett, lehetőleg pénztárcabarát módon. Ez a szemlélet ihleti a Close fenntartható termékeit, melyeket úgy terveztek, hogy sokáig hasznukat vegyék és amik mindemellett átlátható módon készülnek, azért, hogy a szülők felelősen hozhassák meg a legjobb döntést a család számára.

Fenntartható - 2020. óta a Close még nagyobbat újított a termékei összetételén, a plasztiklábnyom csökkentéséért. Tudtad, hogy a Pop-In "veszélyeztetett fajok" kollekció RPET anyagból készül? A Reciklált PET egy olyan poliészter anyag, ami száz százalékban újrahasznosított PET palackokból készül. A PET újrahasznosítása csökkenti az alapanyagok iránti igényt, a nyersolaj-felhasználást, az üvegház-hatást és jelentős mennyiségű energiamegtakarítást is eredményez. Minden POP-IN PELENKÁVAL 2,5 darab eldobott műanyagpalacktól szabadítod meg a Földet. A Pop-In úszóruha anyagához 6 palackot, a játszó- és piknik szőnyeghez pedig 12 darabot használnak fel. Egy teljes Pop-In mosható pelenkaszett 50 darab hulladékba dobott palackból alakul át! Ezzel már Te is teszel a bolygónkért!


Etikus munkafolyamatok és gyártás
 - a Close számára a gyártási folyamat szereplői ugyanolyan kiemelt fontosságúak, mint a vásárlók. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a márka hiteles legyen és hű maradjon az általa képviselt értékekhez. Fontos, hogy az etikusság elve az ellátási lánc minden szintjén jelen legyen.

Minden partnerével szoros kapcsolatot ápol, ami nem csak azt jelenti, hogy hosszú ideje áll fenn az együttműködés, hanem építő jellegű is: a Close mindig nyitott a beszállítók észrevételeire és ötleteire, ez segíti abban, hogy egyre tökéletesebb termékpalettával álljon a vásárlói elé. 

A gyártási folyamatok szereplőit a tudás és minőség alapján választotta ki, nem az olcsóság motiválta. Rendszeres gyárlátogatások során győződik meg arról, hogy a lehető legjobb helyen, a Close márka nevéhez méltó módon és minőségben történjen a gyártás.


Jótékony tevékenység 
- babahordozókat és egyéb, újrahasznosítható gyermekgondozási termékeket rendszeresen adományoz a Close non-profit szervezetek számára. Ezek a szervezetek rászoruló családok számára juttatják el az eszközöket és cikkeket, oda, ahol financiális vagy egyéb okokból talán a legnagyobb szükség van rájuk. 

A veszélyeztetett fajok kollekcióval csatlakozott a "1% FOR THE PLANET" nevű mozgalomhoz, így vásárlásoddal közvetett módon Te is a fenntarthatóságot támogatod.

Termékeivel támogatja az Egyesült Királyságban koraszülötteket ellátó intézményeket.

Pelenkákkal, előkékkel és higiéniai termékekkel támogat afrikai szervezeteket, melyek fenntartható közösségeket és mélyszegénységben élő embereket segítenek. Így jutottak el a Close termékei Rwandába is.

A gyártás során megmaradó anyagból nem hulladék lesz, hanem újrahasznosítva, mosható női betétként jut el Malawiba, ahol egy-egy női higiéniai termék akár azt is jelenti, hogy a tulajdonosa azokon a napokon is elmegy iskolába, amikor különben nem tudná azt megtenni.


Környezettudatos anyagok
 - 2020. óta a Close termékei között köszönthetjük az RPET és biolaminált alapanyagból készülő kollekciókat, a fenntarthatóság elve így már a gyártás során érvényesül. A biolaminált anyagok kukoricából készülnek, így jött létre a LUNDÁS KOLLEKCIÓ. Anyaga a kukoricakeményítő, ami nem csak a gyártás során keletkező károsanyag kibocsátást csökkenti a felére, de egy hold kukoricaföld 8 tonna üvegházhatású gázt tud kivonni a légkörből - ez nagyjából egy család autójának az éves kibocsátását jelenti.

biopamut ellenőrzött gazdaságokból származik, ahol nem használnak műtrágyát és gyomirtószereket, a gyapot termesztéséhez pedig kevesebb vízre van szükség. A CABOO + ORGANIC kollekció anyagát 100% tisztaságú biopamut adja.

bambusz nagyon kedvelt anyag, jellemzője, hogy nyáron hűs a tapintása, télen viszont melegít. Emellett természetes módon antibakteriális, gombaölő, hipoallergén és lélegző anyag. A Close bambusz termékeit ajánljuk bőrérzékenység és allergiás bőr esetén, vagy ha szereted a természetes anyagokat és egy jó alternatívát keresel a pamut mellé. A bambusz teljes mértékben fenntartható alapanyag és biológiailag lebomlik, ráadásul önmagában, speciális gondozás nélkül is képes megteremni. A bambuszból készülő anyag nedvszívó képessége háromszor-négyszer nagyobb a pamuténál, a Close pelenkák palettáján kétségkívül ez az abszolút kedvenc alapanyag.Ajánljuk figyelmetekbe a BABAHORDOZÁS ANATÓMIÁJA című írást,
Dr. Szeverényi Csenge, Orvosi Hetilapban megjelent, A babahordozás
ortopédiai és traumatológiai vonatkozásai című cikkének összefoglalóját.

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Close Caboo babahordozó Lite, Cloud

Close Caboo babahordozó Lite, Cloud

A Close babahordozók legkönnyebb változata a Caboo Lite. Egyszerű felvétel, könnyű használat jellemzi ezt a hordozót, újszülött kortól ajánljuk.

Írd meg véleményed

Kellékek

30 hasonló termék: