Új termékek

Megtekintett termékek

Rugalmas hordozókendők

Leértékelések

Gyártók

Close Caboo babahordozó Lite NCT,  Jungle Nagyobb

Close Caboo babahordozó Lite , Alloy

164985

A Close babahordozók legkönnyebb változata a Lite

Egyszerű felvétel, könnyű használat, új színek

Bővebb leírás

Márka: Caboo

KÉSZLETEN

Ennek a terméknek a megvásárlásával 219 hűségpont kapható. A kosarad összesen 219 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 517 Ft‎.


21 900 Ft‎

Egyéb infó

Close Caboo babahordozó  Lite
Hordozz az első naptól kényelmesen!  
- párnázott keresztpánt hátrésznél, jó támasz és puha felfekvés a vállon,
- csípőn hordozási lehetőség nagyobb babával,
- diszkrét szoptatási lehetőség a kendőben,
- könnyebb anyag, nyáron is ideális,
- biztosítja a csípő és a lábak helyes tartását ortopédiailag,
Születéstől, azaz kb. 2,5 kg súlytól ajánlott!
Súlyhatár 2,3-14,5kg
A Caboo hordozókendőink az egyik legkeresettebb hordozóink, nem véletlenül, hiszen használatuk nagyon egyszerű, viselésük nagyon kényelmes a szülőnek, és maximálisan egészséges a babának.
A Caboo Lite (korábbi NCT) egy 60% pamutból, 40 % poliészterből készült változata ezeknek a hordozóknak, könnyű anyaga és kedvezőbb árfekvésük miatt kedvelt. Színben igyekeztek a gyártók egy anya és apa számára is megfelelő hangulatot eltalálni, hogy mindkét szülő élvezhesse a hordozást.

A Caboo babahordozó kendő használata mindenki számára egyszerű és gyors, egyedül könnyedén felvehető és minden testalkathoz könnyen alakítható, a szövet karikákon keresztül történő egyszerű áthúzásával.

A kisbabádat a megfelelő magasságban, a szívedhez közel tarthatod, mely mindkettőtök számára a természetes megnyugvás és a biztonság érzetét nyújtja. A Caboo tökéletesen megámasztja a baba fejét az egész gerinoszlopot, és a megfelelően alátámasztott csípő és térdek mellett biztosítja a csípőcsontok helyes fejlődését az un. természetes békalábtartásban.

A Caboo a hordozó személy számára is a lehető legkényelmesebb viselet a puha és széles pántoknak köszönhetően, melyek egyenletesen osztják el a kisbabád súlyát a vállakon. Mindemellett a keresztpántok kitűnően megtámasztják a hátat, miközben csökkentik a vállakra eső feszültséget.

Nagyszerű segítséget nyújt a lakásban a hétköznapok során, miközben biztonságban tudod gyermeked, akár a kinti sétákhoz a friss levegőn, megosztva gyermekeddel mindennapi élményeidet, segítve a kötődést; így tökéletes választás a hordozáshoz!
Ha nehéz a választás melyik Caboo hordozó lenne a Nektek legmegfelelőbb, ITT segítséget kaphatsz.

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Close Caboo babahordozó Lite , Alloy

Close Caboo babahordozó Lite , Alloy

A Close babahordozók legkönnyebb változata a Lite

Egyszerű felvétel, könnyű használat, új színek

Írd meg véleményed

Kellékek

29 hasonló termék: