Stadelmann aromakeverékek

Leértékelések

Gyártók

Megtekintett termékek

Új termékek

Fogolaj - 5 ml Nagyobb

Stadelmann Fogolaj - 5 ml

Stadelmann féle aromakeverék fogzási fájdalmak csillapítására, vérellátást segítő és melegítő hatású

Bővebb leírás

Márka: Stadelmann

Ennek a terméknek a megvásárlásával 18 hűségpont kapható. A kosarad összesen 18 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 42 Ft‎.


1 890 Ft‎

Egyéb infó

Stadelmann féle aromakeverék fogzási fájdalmak csillapítására, vérellátást segítő és melegítő hatású olaj.

Amikor a baba nyűgös, nagyon folyik a nyála és rágna mindent, külsőleg masszírozzuk az arcát az olajjal.

Bizonyos esetekben a fogfájást is csillapíthatja

Fájó hegek kezelésére is használhatjuk, de ebben az esetben még néhány csepp muskotályzsálya-olajat is adjunk hozzá. Ezt a kombinációt erős, feszítő fájdalom, tarkófájdalom, menstruációs- vagy
sportizomgörcs esetén is bemasszírozhatjuk az érintett területre. Az a legjobb, ha még egyharmad búzacsíraolajat is adunk hozzá.

Fontos információ:

Kizárólag külsőleg alkalmazható!

Az arc és állkapocs környékét finoman masszírozzuk be az olajjal.

Használata után kerüljük az intenzív napsugárzást.

 

Alkotó anyagok:

extra levendula, ligetszépe, orbáncfű, római kamilla, szegfűbimbó

Stadelmann féle aromakeverék fogzási fájdalmak csillapítására, vérellátást segítő és melegítő hatású Intenzív gyógynövényes-fűszeres illatú olajkeverék, amely hatékonyan csillapítja a fájdalmat, nagyban elősegíti a vérellátást és kellemes melegítő hatása van. A kisbabák fogzáskor általában nagyon nyűgösek, csorog a nyáluk, ezen a nehéz állapoton tudunk rajtuk segíteni azzal, ha a baba arcát kívűlről bedörzsöljük ezzel az olajjal. Ezáltal csökken a fájdalom, megnyugszik és könnyebben viseli ezt a nem könnyű állapotot. Később amikor már a zápfogak kibújása kezdődik ismét fel tudjuk használni, sőt felnőttek esetében a bölcsesség fogak nyomó fájadalmánál is segít. A fogfájást is csillapíthatja egyes esetekben. Mindig fel tudjuk használni az olajat, ha fájdalom kezelésekor a vérellátást segítő és melegítő hatás a kívánatos.Ha nagy felületű bőrrészek gyógyítására szeretnénk használni higítsuk első hidegpréselésből származó növényi olajjal. Fájó hegek kezelésénél is használhatjuk, de ebben az esetben még néhány csepp muskotályzsálya-olajat is adjunk hozzá. Ezt a kombinációt erős, feszítő fájdalom, tarkófájdalom, menstruációs vagy sportizomgörcs esetén is bemasszírozhatjuk az érintett területre. Az a legjobb, ha még egyharmad búzacsíraolajat is adunk hozzá. Fontos információ: Kizárólag külsőleg alkalmazható! Alkalmazása: az arc és állkapocs környékén a bőrbe finoman be kell masszírozni. Használata után kerüljük az intenzív napsugárzást. Alkotó anyagok: extra levendula, ligetszépe, orbáncfű, római kamilla, szegfűbimbó

Az olajok, aromakeverékek teljeskörű leírása és használata bővebben
Ingeborg Stadelmann Bevált aromakeverékeim című könyvében olvasható.

Raktáron, azonnali szállítással!

Hozzászólások

Értékelés 
2016-01-08

Annamari

Nálunk bevált, ha sírva ébredt a lányom éjjel, bekentem vele kívülről az arcát az ínynél, és aztán lassan megnyugodott, elaludt. Sőt, egy pár napig magamnak is használtam, és tényleg csillapította a fájdalmat.

  • 2 emberből 2 találta ezt hasznosnak

Írd meg véleményed! :)

Írd meg véleményed

Stadelmann Fogolaj - 5 ml

Stadelmann Fogolaj - 5 ml

Stadelmann féle aromakeverék fogzási fájdalmak csillapítására, vérellátást segítő és melegítő hatású

Írd meg véleményed

Kellékek

30 hasonló termék: