Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

ImseVimse Citrus mosószappan

Válaszd az ImseVimse kímélő citrus mosószappant, amelyet sokféleképpen felhasználhatsz! Ez a bio mosószappan nemcsak a kézmosásra, hanem a folteltávolításhoz is remekül használható, Folteltávolító hatása ellenére kíméletesen tisztít és mindenféle textíliához bátran alkalmazható!

Kiszerelés
230 g
Várható szállítás
3-4 hét
Nincs raktáron
5 490 Ft
Egységár: 23 870 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 82 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Újra kapható az Imsevimse híres bio mosószappanja, amely a legtöbb foltot eltávolítja, de emellett a mindennapos kézmosáshoz is használható! Az ImseVimse citrus mosószappannal kíméletesen mosható a gyapjútakaró, a melltartók, a zoknik, a szőnyegek, és még a vérfoltok tisztítása során is hatékony folteltávolító szer! A mosószappan kíméletesebben bánik a különféle anyagokkal, mint a hagyományos folteltávolító szerek. Válaszd az ImseVimse bio mosószappant a folteltávolításhoz és a kézmosáshoz, ez a termék egyaránt kíméletes a bőrhöz és a textíliákhoz!


Alkalmazása: nedvesítsd be a foltot, dörzsöld át alaposan a szappannal, majd öblísd ki! Makacs foltoknál hagyd egy kicsit hatni az öblítés előtt.


Az ImseVimse citrus mosószappan minden textíliához használható. Ha gyapjúhoz használod, előbb nedvesítsd meg a szappant, és képezz habot belőle. Ezt a habot masszírozd a foltba, és 1-2 percig hagyd, hogy kifejtse a hatását. Ezután következhet a kézi vagy a gépi mosás.


Folttisztító szappan, ImseVimse citrus mosószappan.


Kiszerelés: 230 g

Adatok
Márka
Vimse
Cikkszám
IV5230
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!