Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Deja-Vu Vidám manó szappan
Deja-Vu Vidám manó szappan
990 Ft

Deja-Vu Vidám manó szappan

Deja-vu Vidám manó szappan egy citrusos illatú szappan gyermekeknek és felnőtteknek! Kellemes narancs és citromfű illatával mindenkit elvarázsol, a benne lévő olívaolaj és sheavaj pedig gondoskodik a bőr természetes és kíméletes ápolásáról, kellemesen puhává varázsolják a kiszáradt, igénybevett bőrfelületeket!

Kiszerelés
80 g
Várható kiszállítás
2024.04.02
Raktáron
990 Ft
Egységár: 12 375 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 15 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

A Deja-vu Vidám manó szappan kellemes, citrusos illatával gyermekkorunk gondtalan világát idézi fel. A narancs frissítő illóolaja felvidít és felemel, a leheletnyi citromfű pedig még jobban kiemeli a szappan citrusos jellegét, használata során ellazítja a testet és az elmét. Mint ahogy azt a szappan neve is elárulja, gyermekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek ajánljuk ezt az illatot, akik kedvelik a citrusos illatokat. Ez egy különösen ápoló szappan, amelyben nagy arányban van olívaolaj és sheavaj. Krémes habja igazi élménnyé teszi a mosakodást. Segíti visszanyerni a bőr rugalmasságát és puhaságát, használata után a kezelt felület selymessé válik. A sheavaj az egyik legfantasztikusabb bőrtápláló, alkotórészei elősegítik a sejtmegújulást. A bőrproblémák széles palettáján gyakran alkalmazható azok enyhítésére, pl. ekcéma, rosacea, leégés, hegesedés, ráncosodás kezelésében. Az E vitaminban gazdag olívaolaj kiemelkedően regenerálja és gyengéden ápolja a fáradt, érzékeny bőrt. Gyermekeknek és érzékeny bőrű felnőtteknek egyaránt ajánljuk a Vidám manó szappant, rendszeres használatától a bőr puha, selymes és hidratált lesz.


Összetevők: szappanosított olívaolaj, szappanosított kókuszolaj, sheavaj, víz,100% tisztaságú narancs illóolaj, 100% tisztaságú citromfű illóolaj, annato, citromhéj


Kiszerelés: 80 g


Az ár egy darabra vonatkozik.

Adatok
Márka
Deja-vu
Cikkszám
DEJAVIDAM
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!