Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Deja-vu Királyné vize szappan

Rozmaringos, frissítő szappan, mindennapos tusoláshoz, kézmosáshoz.

Kiszerelés
80 g
Várható szállítás
1 hét
Nincs raktáron
990 Ft
Egységár: 12 375 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 15 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Ez a szappan nevét Erzsébet királyné Vize, az Aqua Reginae Hungariae történetéről kapta. Ezt a keveréket csodavíznek is nevezték. Kétrésznyi rozmaring, háromegységnyi alkoholt tartalmazó illatos párlat varázslatos módon megszépítette és megfiatalította a királynét.


Használja ki Ön is e csodálatos gyógy- és fűszernövény által nyújtott sokféle előnyt!  A rozmaring illóolajabaktérium- , vírus és gombaölő tulajdonságú, felveszi a harcot a kórokozók ellen. Általános tonizáló és idegerősítő hatásának köszönhetően felüdít, frissít és oldja a testi és mentális görcsöket. A szappanba mind az illóolajat, mind a növény leveleit beletettük, hogy a növény gyógyhatását teljes körűen kiaknázzuk.


Alapanyagául főként a kókuszolajat választottuk, amely számos jó tulajdonsággal bír: vírus, baktérium és gombaölő hatása miatt a gyógyászatban bőrproblémák kezelésére (övsömör, ekcéma, vagy egyéb fertőzések esetén) is használják. Nyugtató és antioxidáns hatása a bőr mindennapos igénybevételére van jótékony hatással. A szappanban található sheavaj és ricinusolaj rendkívül gazdag bőrápoló és regeneráló összetevők.


Keményebb állagú, tartós, jól habzó szappan, ajánljuk mindennapos kézmosó szappannak is.


A rozmaringdarabok a használat során előbújnak a szappanból, és érdessé tehetik annak felületét, így ajánljuk azoknak is, akik  a fürdés, tusolás során szeretik a frissítő felszíni bőrmasszázst.


Összetevők: szappanosított kókuszolaj, víz, sheavaj, szappanosított ricinusolaj, 100%-os tisztaságú rozmaring illóolaj, rozmaringdarabok


80g


Az ár egy darabra vonatkozik.

Adatok
Márka
Deja-vu
Cikkszám
DEJAKIRNE
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!