Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Deja-Vu Vidéki idill szappan
Deja-Vu Vidéki idill szappan
990 Ft

Deja-Vu Vidéki idill szappan

A Deja-vu Vidéki idill szappan egy krémes, tápláló szappan, amely levendulavirággal és tiszta levendula illóolajjal kellemes illatot, nyugodt hangulatot teremt! A levendula gyulladáscsökkentő, hámosító és tápláló hatásának köszönhetően a szappan tökéletes a mindennapi használatra, a levendulaillat kedvelőinek pedig igazi különlegesség!

Kiszerelés
80 g
Várható kiszállítás
2024.03.21
Raktáron
990 Ft
Egységár: 12 375 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 15 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Van-e olyan ember, akinek be kell mutatni a levendulát? Elég csak behunyni a szemünket, és máris érezzük az eltéveszthetetlen és megunhatatlan illatot. Az illatot, mely megnyugtat, ellazít, álomba ringat, melynek segítségével meglelhetjük az igazi idillt, megtalálhatjuk a lelkünk mélyén rejtőző békét és varázslatot. A Deja-vu Vidéki idill szappan korongjaiba mind az illóolajat, mind pedig a szárított levendulavirágokat is belecsempésztük, hiszen a levendula kedvelőinek sosem lehet elég belőle. A levendula illóolaja az egyik leghatásosabb gyulladáscsökkentő, hámosító, tápláló illóolaj, mely kiválóan kiegészíti a tápláló kompozíciót. Ez egy különösen ápoló szappan, amelyben nagy arányban van olívaolaj és sheavaj, rendszeres használatától a bőr puhává és selymessé válik. Lágy és krémes habja különösen kényeztető, akár mindennapos arc- és testápolásra is javasolt. Varázslatos levendulaillatát pedig aki egyszer megtapasztalta, többé nem fogja elfelejteni! A szappan összetevői által segít visszanyerni a bőr rugalmasságát és puhaságát, rendszeres használata során a kezelt felület selymessé válik. Az E vitaminban gazdag olívaolaj kiemelkedően regenerálja és gyengéden ápolja a fáradt, érzékeny bőrt, a sheavaj pedig az egyik legfantasztikusabb bőrtápláló, melynek alkotórészei elősegítik a sejtmegújulást. A bőrproblémák széles palettáján gyakran alkalmazható azok enyhítésére, pl. ekcéma, rosacea, leégés, hegesedés, ráncosodás kezelésében.


Összetevők: szappanosított kókuszolaj, szappanosított olívaolaj,szappanosított sheavaj, víz, glicerin*, 100% tisztaságú levendula illóolaj, fehér agyag, levendula virág, Linalool** *: az elszappanosítási reakcióban természetesen keletkezik **: illóolaj természetes összetevője


Kiszerelés: 80g


Az ár egy darab szappanra vonatkozik.

Adatok
Márka
Deja-vu
Cikkszám
DEJAVIDEK
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!