Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Deja-vu Amazonas kincse szappan

A Deja-vu Amazonas kincse szappan egy kizárólag olívaolajból készült szappan, amely enyhe rózsafa illattal varázsolja kellemessé az érzékeny bőr ápolását. Az Amazonas kincse szappan használata kifejezetten érzékeny, irritált, száraz bőr ápolásához ajánlott, de minden bőrtípus számára kíméletes ápolást biztosít.

Kiszerelés
80 g
Várható szállítás
1 hét
Nincs raktáron
990 Ft
Egységár: 12 375 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 15 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

A Te bőröd is érzékeny, irritált, könnyen kipirosodik és szárazságra hajlamos? Ne keress tovább, jó szívvel ajánljuk neked ezt a szappant, amely kizárólag olívaolajból készült. Az olívaszappan tökéletes választás minden bőrtípus számára, de különösen ajánlott száraz és érzékeny bőrűeknek, valamint kisbabáknak, gyermekeknek. Az Amazonas kincse szappant bátran ajánljuk újszülöttek finom bőrének tisztítására és ápolására is, hiszen gyengéden tisztítja és ápolja a bőrt, illata pedig enyhe, visszafogott, nem zavarja meg a baba-mama közti összhangot. Az olívaszappan rendszeres használata megoldást jelenthet olyan bőrproblémákra is, mint pl. az ekcéma, mivel a tisztán olívaolajból készült szappanok segítenek megtartani a bőr hidratáltságát, így az érezhetően és látványosan is puhává válik. Ezt a szappant természetesen bárki használhatja, jó szívvel ajánlható akár férfiak érzékeny arcbőrére is, mivel az illata egyáltalán nem hangsúlyos.


Az Amazonas kincse elegáns szappan, a fénykép nem adja vissza az igazi megjelenését. Kellemesen gyengéd és visszafogott virágillat érezhető, ha kipróbáljuk. Alkalmazása bőrünknek igazi jótétemény.


A szappan illatát a rózsafa illóolaja adja, mely enyhe, balzsamos, rózsára emlékeztető virágillat. A rózsafaolaj az egyik legspirituálisabb illóolaj, kiegyensúlyozó és harmonizáló tulajdonságokkal, megvilágosítja a tudatot és megtisztítja az elmét. Színezékül egy leheletnyi rózsaszín agyagot használtunk, mely hámosító és sejtregeneráló hatásánál fogva minden bőrtípusra alkalmazható, de különösen jót tesz a száraz és érzékeny bőrnek.


Fontos tudni, hogy a kizárólag olívaolajból készült szappanok nem habzanak, használatkor inkább krémes állagúak. A vízben állást különösen kerülni kell!


Összetevők: szappanosított olívaolaj, víz, 100% tisztaságú rózsafa illóolaj, rózsaszín agyag


Kiszerelés: 80g


Az ár egy darabra vonatkozik.

Adatok
Márka
Deja-vu
Cikkszám
DEJAAMAZON
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!