Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Deja-vu Gül baba kertje szappan

A Deja-vu Gül baba kertje egy virágillatú, sheavajas szappan, amely ajánlott az arc és a test mindennapos ápolására, az érzékeny bőrűeknek is! Ez a kellemes, természetes módon ápoló szappan a benne lévő sheavajnak és olívaolajnak köszönhetően segít a bőrnek visszanyerni a rugalmasságát, rendszeres használata selymesen puhává varázsolja a bőrt!

Kiszerelés
80 g
Várható szállítás
1 hét
Nincs raktáron
990 Ft
Egységár: 12 375 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 15 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Valódi kényeztetésre vágysz? Használd a Gül baba kertje szappant, amely rózsaillatú, krémes és ápoló habjával kellemes érzetet biztosít számodra a mindennapos arc-és testápolás során! Gül baba kertjében számtalan rózsatő ontotta illatát. Ezt a kertet szerettük volna felidézni, amikor a szappant megalkottuk. Illatát a geránium és a pálmarózsa illóolajának köszönheti, mely gyengéd, puha, bársonyos virágillattal öleli körbe a használóját, egy csipetnyi női bűbájt csempészve mindennapjainkba. Ez az illat egy varázslatos világba repít, ha behunyjuk a szemünket, szinte megérintjük a virágok kelyhét, és érezzük, ahogy a feszültség kiolvad tagjainkból.


Ez egy különösen ápoló szappan, amelyben nagy arányban van olívaolaj és sheavaj, rendszeres használatától a bőr puhává és selymessé válik. Lágy és krémes habja különösen kényeztető, akár a mindennapos arc- és testápoláshoz is javasolt. Segíti visszanyerni a bőr rugalmasságát és puhaságát, rendszeres használata során a kezelt felület selymessé válik. Az E vitaminban gazdag olívaolaj kiemelkedően regenerálja és gyengéden ápolja a fáradt, érzékeny bőrt, a sheavaj pedig az egyik legfantasztikusabb bőrtápláló, melynek alkotórészei elősegítik a sejtmegújulást. A bőrproblémák széles palettáján gyakran alkalmazható azok enyhítésére, pl. ekcéma, rosacea, leégés, hegesedés, ráncosodás kezelésében. A szappanba színezéknek rózsaszín agyagot választottunk, amely jó választás minden bőrtípus esetén, különösen jót tesz az érett, érzékeny és dehidratált bőrnek, mivel kitűnő a hámosító, sejtregeneráló hatása.


Összetevők: szappanosított kókuszolaj, szappanosított olívaolaj, sheavaj, víz, 100% tisztaságú pálmarózsa illóolaj, 100% tisztaságú geránium illóolaj, rózsaszín agyag


Kiszerelés: 80g


Az ár egy darabra vonatkozik.

Adatok
Márka
Deja-vu
Cikkszám
DEJAGULBABA
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!