Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Deja-vu Ezeregyéjszaka szappan
Deja-vu Ezeregyéjszaka szappan
990 Ft

Deja-vu Ezeregyéjszaka szappan

A Deja-vu Ezeregyéjszaka szappan egy különleges, tápláló sheavajas szappan, amely a mindennapos arc-és testápoláshoz ajánlott. A sheavaj és az olívaolaj természetesen gyengéd, ápoló hatásának köszönhetően a bőr puhává és hidratálttá válik, a szappan enyhíti továbbá az ekcéma, a leégés, a hegesedés kellemetlen tüneteit is.

Kiszerelés
80 g
Várható kiszállítás
2024.03.21
Raktáron
990 Ft
Egységár: 12 375 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 15 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Miről mesél az éjszakai égbolt? Szenvedélyes történetekről, mámoros érzésekről, vad kalandokról… Kinek ajánljuk az Ezeregyéjszaka szappant?
Annak, aki valami különlegesre vágyik, aki szereti az ápoló, krémes és gyengéd szappanokat, aki ad időt a kényeztetésnek és szívesen választja a nem hétköznapi megoldásokat. Az illatok segítenek felfedezni a lelkünk mélyére száműzött zabolátlan érzéseket, elindítanak a spiritualitás, a szenvedély és a felfedezés útján. Védenek, ugyanakkor felszabadítanak, olyan világba vezetnek, amelyekről mások csak álmodnak.
Erre a szappanra különösen büszkék vagyunk. Színét az éjszakai égboltról mintáztuk, illatát pedig a tömjénnek és az ilang-ilangnak, e két egzotikus illóolajnak köszönheti. Kényeztesd magad e varázslatos illatkompozícióval, és élvezd a gyengéd ápolást!


A szappan használata során gyengéd, krémes hab képződik, amely kiválóan ápolja az érzékeny, sérült bőrt is. A különleges illóolajok pedig táplálják és kényeztetik bőrt.


Az Ezeregyéjszaka egy különösen ápoló és tápláló szappan, amelyben nagy arányban van olívaolaj és sheavaj. Használatától bőr puhává és hidratálttá válik. Mindennapos arc- és testápolásra is kiválóan alkalmazható. Az E vitaminban gazdag olívaolaj kiemelkedően regenerálja és gyengéden ápolja a fáradt, érzékeny bőrt. A sheavaj az egyik legfantasztikusabb bőrtápláló, alkotórészei elősegítik a sejtmegújulást. A bőrproblémák széles palettáján gyakran alkalmazható azok enyhítésére, pl. ekcéma, rozacea, leégés, hegesedés, ráncosodás kezelésében. Segíti visszanyerni a bőr rugalmasságát és puhaságát, használata után a kezelt felület selymessé válik.


Összetevők: szappanosított kókuszolaj, szappanosított olívaolaj, sheavaj, víz,100% tisztaságú ilang-ilang illóolaj, 100% tisztaságú tömjén illóolaj, indigó


Kiszerelés: 80 g


Az ár egy darabra vonatkozik.

Adatok
Márka
Deja-vu
Cikkszám
DEJA1001EJ
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!