Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Deja-vu Üde gondolatok szappan

A Deja-vu Üde gondolatok szappan egy tartós, jól habzó szappan, teafa és citromfű illóolajjal, amelynek használata a mindennapi testápolásra és kézmosáshoz ajánlott. Ez a szappan frissítő, fűszeres illatával mindenkit elvarázsol, a benne lévő sheavajnak köszönhetően pedig kellemesen puhává és selymessé teszi a bőrt!

Kiszerelés
80 g
Várható szállítás
1 hét
Nincs raktáron
990 Ft
Egységár: 12 375 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 15 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

A Deja-vu Üde gondolatok szappanban a citromfű és a teafa illóolaja markáns, friss, fűszeres kombinációt alkot, segít a felfrissülésben és a koncentrálásban.


A teafa illóolaja rendkívül erős vírus-, gomba- és baktériumölő hatással rendelkezik, mely tulajdonságait remekül kamatoztatja ebben a szappanban. A szappan színét sárga agyag adja.


Alapanyagai között első helyen szerepel a kókuszolaj, amely számos jó tulajdonsággal bír: vírus-, baktérium- és gombaölő hatása miatt a gyógyászatban bőrproblémák kezelésére (övsömör, ekcéma, vagy egyéb fertőzések esetén) is használják. Nyugtató és antioxidáns hatása a bőr mindennapos igénybevételére van jótékony hatással. A benne találhatósheavaj és ricinusolaj rendkívül gazdag bőrápoló és regeneráló összetevők.


Keményebb állagú, kifejezetten tartós, jól habzó szappan.


Fontos: mivel a szappan sok kókuszolajat tartalmaz, a bőrt száríthatja. Ezért ha érzékeny, száraz bőrtípussal rendelkezel, rendszeres használata előtt tegyél próbát.


Ajánljuk mindennapos kézmosó szappannak is, mivel hosszan tartó hatásának és teafaolaj tartalmának köszönhetően segít felvenni a harcot a kórokozókkal szemben.


Összetevők: szappanosított kókuszolaj, szappanosított sheavaj, víz, glicerin*, szappanosított ricinusolaj, 100%-os tisztaságú citromfű illóolaj, 100%-os tisztaságú teafa illóolaj, sárga agyag, Limonene**,Linalool**, Citral**, Eugenol**, Geraniol**, Citronellol** (*: az elszappanosítási reakcióban természetesen keletkezik **: az illóolaj természetes összetevője)


Kiszerelés: 80 g


Az ár egy darabra vonatkozik.


 

Adatok
Márka
Deja-vu
Cikkszám
DEJAUDE
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!