Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Zöldbolt mosószappan

200 grammos mosószappan.

Kiszerelés
200 g
Nincs raktáron
590 Ft
Egységár: 2 950 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 9 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Mosószappan fehér és színes textíliák, pamut és kevertszálas kelmék kézi mosására.


Makacsabb foltok előkezelésére is használható. Gyapjú és hernyóselyem kivételével minden ruhaneműnél alkalmazható. Szőnyegek és kárpitok foltjainak eltávolítására is alkalmas.


Hagyományos módon, növényi és állati zsírokat felhasználva készült kézműves mosószappan. Természetes, környezetkímélő tenzid a mosószappan, melynek reszeléke kézi és gépi mosáshoz is megfelelő.


A szappan felületaktív anyag, képes a zsíros és a vizes koszfoltokkal is elbánni. Nem tartalmaz szintetikus tenzideket, illatanyagokat. Kiváló mosó és tisztító hatású, biológiailag könnyen lebomlik a természetben.


A mosószappan kiválóan használható mosáshoz: a ruhákhoz adagoljunk 2 púpozott evőkanál mosószódát és 1 púpozott evőkanál mosószappan reszeléket. 40 foknál alacsonyabb mosás esetén célszerű ezeket meleg vízben feloldani. Öblítéshez ecetet ajánlunk, illatosításra pedig mosóparfümöt, vagy bármilyen illóolajat!


Tipp: Mosószappan reszelékkel lágy vagy közepesen kemény vízzel (például Budapest nagy részén) megfelelően mos a mosógép, de ahol nagyon kemény a víz, ott mindig tegyünk hozzá mosószódát. A vízlágyító mosószódáta mosás előtt oldjuk fel forró vízben, majd adjuk hozzá a szappanpelyhet, és ezt a folyadékot tegyük a gépbe. Ha a csapvíz kemény, több mosószódát, ha lágy kevesebbet használjunk. Kísérletezzük ki a víz keménységének leginkább megfelelő arányt!


Folttisztításhoz: A vizes szappannal a foltot bedörzsöljük az anyag finomságához mérten majd a mosógépbe tesszük, vagy kézzel kimossuk.


Készíts könnyen, olcsó mosószert mosószappanból!


A mosószappanból "főzött" mosógélhez az alaprecept szerint 50 g reszelt szappanra van szükségünk és 3 liter ásványvízre.
Melegítsük össze őket kis lángon, míg az összes szappan el nem olvad, majd keverjük jól el botmixer segítségével.


Interneten olyan receptet is találhatunk, amelyben a mosószóda is a gélbe kerül.
Pár csepp levendula, illetve teafa illóolajjal illatosíthatjuk és növelhetjük eltarthatóságát.


 

Adatok
Márka
Zöldbolt
Cikkszám
5999884445333
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!