Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Deja-Vu szürke mágus szappan
Deja-Vu szürke mágus szappan
990 Ft

Deja-Vu szürke mágus szappan

A Deja-vu szürke mágus szappan egy illatmentes szappan Holt-tengeri iszappal, mindennapos használata a száraz bőr és az ekcéma tüneteinek enyhítésére ajánlott. A sötétszürke színű szappan rendszeres használata puhává és hidratálttá teszi a bőrt, a benne lévő shevaj és olívaolaj jótékony hatásainak köszönhetően.

Kiszerelés
80 g
Várható kiszállítás
2024.03.21
Raktáron
990 Ft
Egységár: 12 375 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 15 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

A Deja-vu szürke mágus szappan egy különösen ápoló hatású és összetevőjű szappan, amelyben nagy arányban van olívaolaj és sheavaj. Rendszeres használatától bőr puhává és hidratálttá válik. Illatmentes, hogy ne irritálja az amúgy is érzékeny, kiszáradásra hajlamos bőrt. Az E vitaminban gazdag olívaolaj kiemelkedően regenerálja és gyengéden ápolja a fáradt, érzékeny bőrt. A sheavaj az egyik legfantasztikusabb bőrtápláló, alkotórészei elősegítik a sejtmegújulást. A bőrproblémák széles palettáján gyakran alkalmazható azok enyhítésére, pl. ekcéma, rosacea, leégés, hegesedés, ráncosodás kezelésében. Segíti visszanyerni a bőr rugalmasságát és puhaságát, használata után a kezelt felület selymessé válik. A szappan sötétszürke színét Holt-tengeri iszap és orvosi szén adja. Tegyél egy próbát vele! Garantáljuk, hogy a találkozás emlékezetes lesz!


Összetevők:


Sodium Olivate (elszappanosított olívaolaj), Sodium Cocoate (elszappanosított kókuszzsír), Sodium Shea Butterate (elszappanosított sheavaj), Aqua, Glycerin*, Dead Sea Mud (Holt-tengeri iszap), Carbon Vegetable (orvosi szén )


*: az elszappanosítási reakcióban természetesen keletkezik


Kiszerelés: 80 g


Az ár egy darabra vonatkozik.

Adatok
Márka
Deja-vu
Cikkszám
DEJASZUMAG
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!