Új termékek

Megtekintett termékek

Szerepjáték

Leértékelések

Gyártók

Grimm's hordozható babaház, zöld-kék

GR10881

Lenyűgöző Grimm's mobil babaház, minden kis- és nagylány álma! Ennél praktikusabb házikót ki sem lehetne találni. Vidd magaddal, akár egy retikült!

Bővebb leírás

Márka: Grimm

Rendelhető 6-8 hét

Ennek a terméknek a megvásárlásával 262 hűségpont kapható. A kosarad összesen 262 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 618 Ft‎.


26 290 Ft‎

Egyéb infó

Ez a kis házikó praktikusabb, mint egy lakóautó! Ezt tedd ide, azt be oda, szedd össze, akaszd a válladra és vidd a kertbe, óvodába, étterembe, nyaralásra! Mindent megtalálsz benne, ami a lakóknak kellhet, szobákat és bútorokat, kellékeket, és még szőnyeget is!

A mobil babaházban minden helyet kihasználnak, így fér el benne:

  • 1 boltív vagy tető
  • 3 íves forma ami lehet fal, ágy vagy bölcső
  • 2 kisebb nemezdarab és 1 nagyobb
  • 1 tűzhely
  • 2 szék és 1 asztal
  • 1 polcos bútor

A babaház 14 elemből áll, ebből 12 elem a ház és a bútorzat. Tartozik hozzá 2 kisebb darab nemez, ami lehet takaró vagy törölköző és 1 nagyobb darab nemez, ami játék közben lehet szőnyeg vagy ponyva, összeszerelt állapotban pedig a "retikül" külső része. Összepakolva vállra lehet akasztani, a két zsinór lesz a táska füle. 

Grimm's babák imádnak benne lakni!

Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék

Méretek: szélesség 19 cm, magasság 15 cm

Ajánlott életkor: 3 év felett, a kisebb elemeket a babák lenyelhetik!

Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

ACCREDITATIONS-FSC.png

Olvasnál a témában? Ajánljuk a mamami.hu cikksorozatát!

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - I.

A változatosság gyönyörködtet

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - II.

A nyílt végű játékok

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - III.

Fenntarthatóság a játékok világában
10666_Baulatten_natur_st1-1-1024x1024.jp Art100006BFD451A29904BFDAA434BC78047827F Untitled-design-1.png

ELOLVASOM

ELOLVASOM

ELOLVASOM

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Grimm's hordozható babaház, zöld-kék

Grimm's hordozható babaház, zöld-kék

Lenyűgöző Grimm's mobil babaház, minden kis- és nagylány álma! Ennél praktikusabb házikót ki sem lehetne találni. Vidd magaddal, akár egy retikült!

Írd meg véleményed

Kellékek

18 hasonló termék: