Új termékek

Megtekintett termékek

Szerepjáték

Gyártók

Grimm's - Sarah's Silks kis szivárvány játékselyem

GR85023

Varázslatos játékselyem, a Grimm's-től, kézzel festve a szivárvány színeire. A piciknek gyönyörködni, nagyobb gyerekeknek szerepjátékhoz.

Bővebb leírás

Márka: Grimm

KÉSZLETEN

Ennek a terméknek a megvásárlásával 61 hűségpont kapható. A kosarad összesen 61 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 144 Ft‎.


6 190 Ft‎

Egyéb infó

Ha épp csak egy szabad kezünk van, fogjuk ezt a selymet és szaladjunk vele, legyünk pillangók! Terítsük a földre, máris virágos rétté változik, ha pedig becsukjuk a szemünket, a felhők fölött szárnyalunk!

Fogjuk a kezünkbe, emeljük magasba, táncoljunk a zene ritmusára, a selyem életre kel... Szépséges színében, lágy esésében gyönyörködik mindenki, különleges tapintása a kicsiket is lebilincseli.

A Sarah's Silks (Sarah selyme) a Grimm's játékselyme. A leheletfinom selyem Kínából származik, amit környezetbarát anyagokat alkalmazva festenek a szivárvány csodás színeire. A játékselymeket a Montessori és Waldorf irányzatban is alkalmazzák.

Anyaga: finom kínai selyem
Mérete : 52*52 cm
Kezelése: kézzel mossuk, kiterítve szárítsuk, langyos vasalóval vasaljuk
Ajánlott életkor: 0+

Korhatár nélkül, de azoknak a babáknak, akik szeretnék szájba venni, a gyártó inkább későbbre ajánlja.

Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

ACCREDITATIONS-FSC.png

Olvasnál a témában? Ajánljuk a mamami.hu cikksorozatát!

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - I.

A változatosság gyönyörködtet

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - II.

A nyílt végű játékok

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - III.

Fenntarthatóság a játékok világában
10666_Baulatten_natur_st1-1-1024x1024.jp Art100006BFD451A29904BFDAA434BC78047827F Untitled-design-1.png

ELOLVASOM

ELOLVASOM

ELOLVASOM

Hozzászólások

Értékelés 
2016-01-13

Zsuzsa

Érdeklődnék, hogy milyen festékkel van festve?

Írd meg véleményed! :)

Írd meg véleményed

Grimm's - Sarah's Silks kis szivárvány játékselyem

Grimm's - Sarah's Silks kis szivárvány játékselyem

Varázslatos játékselyem, a Grimm's-től, kézzel festve a szivárvány színeire. A piciknek gyönyörködni, nagyobb gyerekeknek szerepjátékhoz.

Írd meg véleményed

Kellékek

18 hasonló termék: