Új termékek

Megtekintett termékek

Szerepjáték

Gyártók

Grimm's baba, Hárs mama

GR20000

Kézzel készített babák, ők a Grimm's család! Mindenük színes, arcuk kedves és vidám, szeresd őket és vidd magaddal bárhová!

Bővebb leírás

Márka: Grimm

Rendelhető 6-8 hét

Ennek a terméknek a megvásárlásával 127 hűségpont kapható. A kosarad összesen 127 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 300 Ft‎.


12 790 Ft‎

Egyéb infó

Kézzel varrott egyedi arcú babák, baba család a Grimm's-től. A babák mindegyike kézimunka, Európában készülnek. Kedves arcvonásaikat is kézzel festik, ezért minden baba egyedi és megismételhetetlen. Karuk, lábuk mozgatható.

A Hárs család nagy család: anyuka, apuka, fiú, lány és kisbaba. 

Imádnak a MOBIL BABAHÁZBAN lakni, mindenhová veled menni!

Ismerd meg a többi rokont is, ők a ÉGER CSALÁD!

Anyagok: csakis Oeko-Tex Standard 100 szerinti tanúsított anyagok: pamutszövet, vatelin (töltet)
Baba magassága: 14 cm
Ajánlott életkor: 3 év felett, a kis részek lenyelés veszélyét hordozzák magukban.

A babák arcán lévő festés vízálló, de mosástól fakulhat, ezért bánj velük kíméletesen!

Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

ACCREDITATIONS-FSC.png

Olvasnál a témában? Ajánljuk a mamami.hu cikksorozatát!

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - I.

A változatosság gyönyörködtet

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - II.

A nyílt végű játékok

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - III.

Fenntarthatóság a játékok világában
10666_Baulatten_natur_st1-1-1024x1024.jp Art100006BFD451A29904BFDAA434BC78047827F Untitled-design-1.png

ELOLVASOM

ELOLVASOM

ELOLVASOM

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Grimm's baba, Hárs mama

Grimm's baba, Hárs mama

Kézzel készített babák, ők a Grimm's család! Mindenük színes, arcuk kedves és vidám, szeresd őket és vidd magaddal bárhová!

Írd meg véleményed

Kellékek

18 hasonló termék: