Új termékek

Megtekintett termékek

Szivárvány építők

Gyártók

Grimm's 4 elem fa építő, nagy méret

GR10216

Nem mindennapi fa építőjáték a Grimm's-től. Különleges formák és színárnyalatok a 4 elem jegyében: Föld, tűz, víz, levegő.

Bővebb leírás

Márka: Grimm

KÉSZLETEN

Utolsó darabok az áruházban

Ennek a terméknek a megvásárlásával 392 hűségpont kapható. A kosarad összesen 392 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 925 Ft‎.


39 290 Ft‎

Egyéb infó

Mind a 4 alapelem megjelenik ebben a különleges fa építő játék készletben. Lángnyelvek, hullámok, szivárvány ívek - ezekből a szokatlan formákból különleges dolgokat építhetsz: barlangokat, hegyet-völgyet, zöld dombokat, felhőket, odút a fában, manóházat, földöntúli vidékeket, egyszóval amit csak elképzelsz!

Nyílt végű játék, sajátossága, hogy nagyon sokoldalú, nem csak egy dologra használható. Az építésen túl lehet vele golyós játékokat is játszani, dekorálni és akár kicsiknek is adható fejlesztő játékként, hogy ismerkedjenek a formákkal, színekkel.

Ez a készlet megnyerte a Szülők Választása Aranyérmet! (Parents Choice Award)

Játékszabály ötlet:

Az elemekből alakítsatok ki egy akadálypályát korláttal és alagutakkal. Ügyesen terelgessétek a golyót át az akadályokon. Az nyer, aki a legkevesebbszer ér hozzá a korláthoz, vagy csont nélkül átjut az akadályokon. Nehezítésképpen próbálkozzatok egyszerre több golyóval!

A készlet 23 elemből áll, fa keretben.
Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi alapú olajjal kezelve
Mérete: keret: 44,5 cm, egyes darabok vastagsága 4 cm
Ajánlott életkor: 3 éves kortól. Figyelem, a kis részeket a gyermekek lenyelhetik!

NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például az ÉPÍTŐ KÉSZLETTEL vagy a KORALL ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből! 

Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

ACCREDITATIONS-FSC.png

Olvasnál a témában? Ajánljuk a mamami.hu cikksorozatát!

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - I.

A változatosság gyönyörködtet

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - II.

A nyílt végű játékok

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - III.

Fenntarthatóság a játékok világában
10666_Baulatten_natur_st1-1-1024x1024.jp Art100006BFD451A29904BFDAA434BC78047827F Untitled-design-1.png

ELOLVASOM

ELOLVASOM

ELOLVASOM

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Grimm's 4 elem fa építő, nagy méret

Grimm's 4 elem fa építő, nagy méret

Nem mindennapi fa építőjáték a Grimm's-től. Különleges formák és színárnyalatok a 4 elem jegyében: Föld, tűz, víz, levegő.

Írd meg véleményed

Kellékek

30 hasonló termék: