Új termékek

Megtekintett termékek

Szövött hordozókendők

Leértékelések

Gyártók

Hoppediz könnyű nyári kendő - Nairobi

A Hoppediz vékony hordozókendői különösen ajánlottak a kisbabák hordozására a nyári melegben

Bővebb leírás

Márka: Hoppediz

Rendelhető 2 hét

Ennek a terméknek a megvásárlásával 289 hűségpont kapható. A kosarad összesen 289 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 682 Ft‎.


25 900 Ft‎

Egyéb infó

A Hoppediz vékony hordozókendői különösen ajánlottak a kisbabák hordozására a nyári melegben. Ezek a kendők is a Hoppediz-től megszokott kiváló minőségben készülnek, csak vékonyabb fonalból. Akárcsak a normál vastagságú Hoppediz kendők, a vékony kendők is keresztsávoly szövésűek. Ennek a szövéstechnikának köszönhetően a kendők kereszt irányban rugalmasak, jól simulmak a baba és a hordozó személy testére. A vékony kendők a legnépszerűbb színekben készülnek, 5,40 és 4,60 méteres hosszúságban. Kötözésük könnyebb, mint a normál vastagságú kendőké. A vékony Hoppediz kendők most már a Greenbaby boltban is kaphatók. Modellek: Cairo (készleten), Delhi, Panama, Montreal.

Bár a vékony kendők szellősebbek a normál kendőknél, és érezhetően könnyebbek, ezektől sem várhatunk csodát. A kisbabák hordozásakor a meleget elsősorban nem a hordozóeszköz kelti, hanem a két test érintkezése. Azt is érdemes figyelembe venni a kendő kiválasztásakor, hogy a túl vékony kendő vághat, ha súlyosabb gyereket hordozunk benne (10-12 kilón felül).

Méretek:  

4,6 m x 0,7 m

5,4 m x 0,7 mMilyen korú babához ajánljuk: a születés pillanatától akármeddig használhatóHogyan lehet vele hordozni
: elöl-, csípőn- és hátonhordozáshoz kitűnő


Anyaga
, vastagsága: 100% pamut. A "lenge" Hoppediz kendők a többi Hoppediz kendőnél lényegesen vékonyabb anyagúak, mivel vékonyabb szállal szövik őket.


Szövése, festése
: sávoly szövésű hordozókendő. A fonalat szövés előtt festik, mintáját a szövése adja. A festékek nehézfémektől, mérgező anyagoktól mentesek.

A kendő szélei duplán szegettek, végei „csapottak” - azaz a kendő rombusz alakú.

147 g/m²

A hordozókendő méretének kiválasztásáról EBBEN A CIKKBEN írunk nektek, saját és tanácsadói tapasztalatainkra alapozva.

Ha érdekel a babahordozás anatómiája, pszichológiája, gyakorlati mélységei is, akkor szeretettel ajánljuk Dr. Evelin Kirkilionis nemrégiben magyarul megjelent csodás könyvét! 

konyv_banner_mamami_fejlecbe-1024x127.jp

Prof. Dr. Bagdy Emőke ajánlásával.

BABÁK TESTKÖZELBEN

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Hoppediz könnyű nyári kendő - Nairobi

Hoppediz könnyű nyári kendő - Nairobi

A Hoppediz vékony hordozókendői különösen ajánlottak a kisbabák hordozására a nyári melegben

Írd meg véleményed

30 hasonló termék: