Új termékek

Megtekintett termékek

Szövött hordozókendők

Gyártók

Hoppediz hordozókendő Kairo

Szövött babahordozó kendő a natúr színek szerelmeseinek. 

Bővebb leírás

Márka: Hoppediz

KÉSZLETEN

Ennek a terméknek a megvásárlásával 266 hűségpont kapható. A kosarad összesen 266 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 628 Ft‎.


21 900 Ft‎

Egyéb infó

A Hoppediz hordozókendői 2004-től keresztsávoly-szövéssel készülnek. A szövési mód a kendőt mindkét átló irányába egyaránt rugalmassá teszi. Ennek köszönhetően a hordozókendő babád testére és rád, a hordozóra is optimálisan illik.

A hordozókendőn találhatsz középjelzést és a hosszanti oldalai különböző színekkel szegettek, ami kötéskor könnyebbé teszi az utánhúzást. Az oldalvégek duplán elvarrottak, a szegélyek pedig ferdére vágottak, így a csomók nem lesznek ormótlanok, a kendőnek pedig szép esése lesz.

A modellen egy rávarrott zseb található, a kendő egyik külső végén, amely kb. 20 x 25 cm nagyságú és rengeteg helyet jelent. Itt biztonságban tarthatod a dolgaid, a zseb pedig két tépőzárral egyszerűen és kényelmesen zárható. A zseb egyáltalán nem zavaró és a legfontosabb dolgaidat is magadnál tarthatod.

Milyen méretet válassz?

A Hoppediz hordozókendőket különböző méretekben találhatod meg, így a Neked legmegfelelőbbet tudod kiválasztani. A kendő mérete a hordozó személy magasságához és súlyához kell igazodjon. Aki a legtöbbet hordozza a babát ahhoz érdemes igazítani a méretet.  
Ha pl. az anya 1,75 m magas vagy alacsonyabb és kb. 75kg, a partnere pedig sokkal magasabb és nehezebb is, akkor nem feltétlenül muszáj a maxi, azaz 5,4 méteres kendőt választani. Csak ha tényleg a partner is sokat fogja hordozni a babát, akkor éri meg a nagyobbat venni. Ennek az anyának inkább a 4,6 méteres hossz felel meg.  Ezzel a nagyobb partner is meg tud kötni egy keresztkötést (ha pl 1,95 m magas 95 kg), illetve hátra is tudja majd kötni a babát.

Ha a hordozó személy nagyon kicsi és vékony alkatú, a 3,7 méter is elég lehet. 

Ha kérdésed van ezzel kapcsolatosan, keresd nyugodtan hordozási tanácsadónkat! info@mamamibolt.hu A 4,60 m hosszú kendőt egy max. kb. 1,75 m magas/75 kg-os személy tudja minden kötésvariációban használni.

Természetesen minden Hoppediz hordozókendőhöz jár egy alapos, képekkel illusztrált kötési útmutató (angol nyelven).

Anyaga: 100 % pamut, káros anyagoktól mentes

Méretek:

3,7 m x 0,7 m 

4,6 m x 0,7 m

5,4 m x 0,7 m

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Hoppediz hordozókendő Kairo

Hoppediz hordozókendő Kairo

Szövött babahordozó kendő a natúr színek szerelmeseinek. 

Írd meg véleményed

30 hasonló termék: