Új termékek

Megtekintett termékek

Tanulás

Leértékelések

Gyártók

Grimm's kiegészítő számoló kártyák

GR40510

A természetről, erdőről mesélő kártyapakli, matematikai fejlesztő játék, kártyajáték a Grimm's-től, óvodások és kisiskolások számára. A számoló kártyapakli magasabb szintű párja.

Bővebb leírás

Márka: Grimm

KÉSZLETEN

Utolsó darabok az áruházban

Ennek a terméknek a megvásárlásával 57 hűségpont kapható. A kosarad összesen 57 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 135 Ft‎.


5 790 Ft‎

Egyéb infó

Ebben a pakliban 25-ig minden egész számot megtalálsz, hozzá matematikai jeleket, na és Jokert! A kártyapaklival nem csak kezdő szinten tudtok tanulni, hanem összetettebb számokkal, bonyolultabb feladatokat is gyakorolni. Ezzel a paklival kibővíthetők a SZÁMOLÓ KÁRTYA számsorai, vagy önmagában is lehet vele magasabb szinten gyakorolni.

A kártyákon kedves erdei állatok testesítik meg az adott számot, segítségükkel könnyebben megérthető a mennyiség. Az ábrázolás művészi, mintha egy mesekönyvet lapozgatnánk.

48 darab kártya, a pakliban ötlettárat is találtok a játékhoz angol és német nyelven
A pakli tartalma:

  • 1 x 1-10, 16-25, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, +, -, x, :, =
  • 2 x 11-15
  • 3 x Joker

Méret: 7 x 10,5 cm

Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

ACCREDITATIONS-FSC.png

Olvasnál a témában? Ajánljuk a mamami.hu cikksorozatát!

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - I.

A változatosság gyönyörködtet

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - II.

A nyílt végű játékok

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - III.

Fenntarthatóság a játékok világában
10666_Baulatten_natur_st1-1-1024x1024.jp Art100006BFD451A29904BFDAA434BC78047827F Untitled-design-1.png

ELOLVASOM

ELOLVASOM

ELOLVASOM

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Grimm's kiegészítő számoló kártyák

Grimm's kiegészítő számoló kártyák

A természetről, erdőről mesélő kártyapakli, matematikai fejlesztő játék, kártyajáték a Grimm's-től, óvodások és kisiskolások számára. A számoló kártyapakli magasabb szintű párja.

Írd meg véleményed

Kellékek

20 hasonló termék: